Dogecoin koers

Dogecoin blijft doorstijgen, kan het hoger?

De Dogecoin (DOGE) koers blijft stijgen en bereikte op woensdag een nieuw hoogtepunt van $0,69. Een van de oudste cryptocurrencies die gemaakt is als een grap werd eerder deze week vermeldt op eToro en kort daarna werd ook bekendgemaakt dat Gemini Dogecoin zou gaan toevoegen.

Onderzoekers van de financiële dienstverlener Galaxy Digital hebben in hun rapport getiteld ‘Dogecoin: The Most Honest Sh*tcoin’, gezegd dat Dogecoin zijn succes deels kan toeschrijven aan zijn eerlijkheid, eenvoud en zelfbewustzijn.

Het enige doel is om wereldwijd de leukste valuta te zijn en het doet verder ook niet alsof het iets anders is. Er is geen bedrijfsontwikkeling of marktinfrastructuur, of zelfs maar een serieus verhaal op de lange termijn. Desondanks is de munt erg populair onder investeerders en zijn er genoeg mensen die de opkomst van DOGE ondersteunen. Een echt oorsprongsverhaal met een lang leven en een groeiende gemeenschap, zei Galaxy Digital en voegde hieraan toe:

“DOGE heeft een lange geschiedenis van zelfbewustzijn en eenvoud, waardoor het een aantrekkelijk hulpmiddel is om een ​​wrang cynisme over de toestand van de wereld te uiten. De munt biedt een zekere eerlijkheid die resoneert in een gecompliceerde wereld en een vaak dubbelzinnig cryptocurrency-ecosysteem. De meeste activa kunnen die eerlijkheid niet evenaren, en de levensduur van Dogecoin is verzekerd zolang er één waarheid blijft: mensen houden van een goede grap.”

ProBit

Dogecoin presteert beter dan Bitcoin

Er is de afgelopen tijd veel gezegd over het stimuleringspakket dat werd uitgegeven en in Bitcoin is geïnvesteerd. Volgens BitcoinStimulus.net is het stimuleringspakket dat in april 2020 werd uitgegeven ter waarde van $1.200 dollar nu $10,756.81 waard. Het verschil met DOGE is aanzienlijk groot, want als we dezelfde rekensom gebruiken, dan zou een investering van $1.200 in DOGE in april 2020 nu $439.000 waard zijn. Dit maakt Dogecoin meer dan 35 keer winstgevender dan Bitcoin. Volgens Blockfolio zou DOGE zelfs door de flinke stijging in de afgelopen maanden nu meer waard zijn dan het merk BMW.

Wat kunnen we nog van de koers verwachten?

Als het aan de volgende cryptocurrency analist ligt, kan de Dogecoin koers nog hoger. Hij denkt namelijk dat de DOGE naar $1 dollar kan stijgen. Ook de bekende cryptocurrency handelaar CryptoMichael deelde op 5 mei in een nieuwe YouTube video zijn visie op de Dogecoin koers. Wil je weten wat er kan gebeuren met de prijs van Dogecoin? Bekijk dan de onderstaande video:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN