Dogecoin koers

Dogecoin blijft doorgaan met stijgen, terwijl beurzen willen profiteren

Zoals wij eerder vandaag al aangegeven hebben is de koers van Dogecoin (DOGE) flink gestegen door de vermelding op eToro. De munt is op het moment van schrijven zelfs zo hard gestegen dat het de nummer vier cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie is geworden, met een prijs van $0,57 en een totale waarde van $74 miljard.

Terwijl dit gebeurt, haasten cryptocurrency-beurzen zich om de zeer populaire meme-cryptocurrency te vermelden. Een dag nadat eToro de ondersteuning voor DOGE aankondigde, kondigde crypto-exchange Gemini ook aan dat het de munt zou gaan toevoegen:

“Dogecoin is het geld van de mensen. Het is organisch, oneerbiedig en leuk. Gemini ondersteunt nu $DOGE. Deposito’s zijn open. De handel volgt binnenkort.”

ProBit

Gemini gaf in de officiële aankondiging ook aan dat het de handel en bewaring van de munt zal vergemakkelijken door de volgende services aan te bieden:

“De handel wordt eerst geopend op onze API / FIX- en Active Trader ™ -toepassingen voor USD. Vervolgens wordt het op doorlopende basis geopend op onze mobiele en webapplicaties voor USD-, GBP-, EUR-, CAD-, AUD-, HKD- en SGD-paren.”

Het persbericht ging verder met stellen dat Dogecoin de Bitcoin-traditie voortzet om de controle over geld terug te geven aan de mensen. Het voegde er tevens het volgende aan toe:

“Ja, het is een meme-munt, maar al het geld is een meme. En al het geld is zowel een idee als een kwestie van geloof of geloof erin. Gedurende de multi-millennia geschiedenis van geld, is het grootste deel van het geld (of het nu schelpen, kralen, edele metalen, etc. zijn) wat wij mensen zeggen dat het is en geloven dat het is.”

Gemini verwijst ook naar Dogecoin als het “perfecte voertuig” om de kern en fundamentele waarheid over geld naar voren te brengen. Het voegt ook toe dat Dogecoin de ware geschiedenis en aard van geld weerspiegeld.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN