Elon Musk Dogecoin

Dogecoin bereikt nieuwe all-time high door eToro notering

De koers van de meest bekende meme-cryptocurrency Dogecoin (DOGE) heeft een nieuwe all-time high bereikt van $0,488, door een stijging van ruim 22% in de afgelopen 24 uur. Dit zorgde er voor dat Dogecoin de vier na grootste cryptocurrency is op basis van marktkapitalisatie werd, met een totale waarde van maar liefst $63,1 miljard. De munt is echter sindsdien weer wat gedaald, waardoor de huidige waarde $0,478 is.

De indrukwekkende prijsstijging van Dogecoin volgde op zijn notering op het populaire sociale handelsplatform eToro, met de opening van de handel op maandag. Het bedrijf kondigde het als volgt aan op Twitter:

ProBit

De Dogecoin koers is de afgelopen tijd flink in waarde gestegen en begon de maand met een stijging naar $0,38 toen social media-influencers en beroemdheden in de rij stonden om de meme-munt te promoten. De meest prominente ondersteuner van Dogecoin blijft echter Tesla-CEO Elon Musk, die de afgelopen maanden regelmatig heeft getweet over de cryptocurrency en de titel van “Dogefather” heeft aangenomen.

De tweets van de bekende multi-miljardair kunnen direct gekoppeld worden aan de prijsstijgingen van DOGE, hoewel hij in een discussie over de op Clubhouse in februari verklaarde dat zijn berichten over Dogecoin “eigenlijk alleen maar bedoeld zijn als grappen.”

Komend weekend, op 8 mei, maakt Musk zijn debuut als presentator op de comedyshow Saturday Night Live, waardoor hij een enorm platform krijgt om zijn opvattingen en meningen te delen. De CEO van Tesla heeft gezegd dat hij “zeker” zal verwijzen naar zijn “Dogefather” -titel, waardoor fans van de cryptocurrency hopen dat de Dogecoin koers wederom flink gaat stijgen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN