Altcoins

Deze drie altcoins kunnen aanzienlijk stijgen, volgens Michaël van de Poppe

De bekende Nederlandse cyptocurrency-analist Michaël van de Poppe heeft aangegeven dat de altcoins Cardano (ADA), Litecoin (LTC) en Zilliqa (ZIL) bijna klaar zijn om de volgende fase van de bull cyclus in te gaan.

In een nieuwe YouTube video vertelt van de Poppe zijn meer dan 76.000 abonnees dat Cardano klaar is om zijn maandelijkse consolidatie tegen Bitcoin (ADA / BTC) te beëindigen. Hij zei:

“Als we het bereik hoog doorbreken, denk ik dat we een nieuwe impulsgolf krijgen en doorgaan met stijgen. In een nieuwe impulsgolf moet je je ervan bewust zijn dat je een [resistance – support] flip van dit niveau hebt op 0,0000235. Als dat gebeurt, kunnen we in het algemeen een voortzetting zien gebeuren.”

Toen van de Poppe keek wat ADA op de lange termijn kan doen merkte hij op dat de bull-cyclus van ADA / BTC zich nog in de vroege stadium bevindt.

Hij gelooft dat Cardano nog veel opwaarts potentieel heeft en een doorbraak van de resistance ervoor kan zorgen dat ADA naar $2,40 zal stijgen. Hij zei:

“Ik denk dat zodra we deze rode lijn ($1,36) breken, we gewoon voorbij de vorige high schieten, beginnen met consolideren en dan doorgaan, want dan wordt de vorige breaker de vorige high als ondersteuningszone. Zolang dat omslaat, gaan we gewoon door met bewegen. ” 

ProBit

De tweede altcoin waar de cryptocurrency-analist naar keek is Litecoin. Van de Poppe zei dat LTC op het punt staat om een beweging van 65% tegen Bitcoin (LTC / BTC) in gang te zetten.

“Litecoin ziet er geweldig uit voor een bullish impulsgolf.”

Litecoin koers

Michaël van de Poppe rondde zijn lijst af met Zilliqa, waarvan hij aangaf dat ZIL / BTC zich in een sterke opwaartse trend bevindt. Volgens van de Poppe is ZIL nu klaar om met meer dan 120% te stijgen ten opzichte van de huidige prijs van 0,00000363.

“We zijn klaar om een ​​nieuwe run te maken, aangezien we zojuist het vorige dieptepunt, het cruciale niveau van ondersteuning, hebben behouden, en we staan ​​op het punt om het nieuwe hoogtepunt te doorbreken. Ik denk dat we 500 satoshis (0,00000500) gaan doorlopen en we gaan een hardloper maken richting 800 satoshis (0,00000800).”

Bekijk de hele video hieronder:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN