Coinbase Amerikaanse geheime dienst

Coinbase koopt analysebedrijf Skew over

De bekende, inmiddels beursgenoteerde, Amerikaanse cryptocurrency-beurs Coinbase heeft Skew over weten te nemen, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd gegevensanalysebedrijf voor cryptocurrency-markten. Door deze stap kan de beurs realtime gegevensanalyse bieden aan de instellingen en handelaren die gebruik maken van het platform.

Volgens een aankondiging van Coinbase maakt de overname deel uit van haar werk om de dienstverlening aan institutionele klanten te versterken. Volgens Greg Tusar, vice-president institutionele producten bij Coinbase, is de toegang tot gegevens van hoge kwaliteit “essentieel voor instellingen die investeringen in crypto-activa beoordelen”. Hij ging verder met:

“We zijn verheugd om het data-analyseplatform van Skew te integreren met Coinbase Prime, zodat onze klanten cryptocurrency spot- en derivatenmarkten in realtime kunnen volgen. Met Skew wapenen we professionele handelaren met dynamische, geaggregeerde marktgegevens, gepresenteerd in een zeer bruikbaar formaat, allemaal binnen onze marktleidende prime brokerage.”

ProBit

Zoals gezegd kunnen de klanten van Coinbase Prime hierdoor profiteren van kwalitatief hoogstaande marktgegevens. Daarnaast zal het analysebedrijf meer financiële middelen tot zijn beschikking krijgen om de kwaliteit te waarborgen en zelfs te verhogen. Skew zei het volgende hierover in zijn eigen aankondiging:

“Door lid te worden van Coinbase, zal Skew profiteren van een veel grotere reeks middelen die ons in staat zullen stellen het tempo van de ontwikkeling van het platform te versnellen en onze productambities te ondersteunen.”

De voorwaarden van de financiële deal blijven onbekend en zullen naar verwachting in het tweede fiscale kwartaal van Coinbase worden afgerond. In de aankondiging werd ook opgemerkt dat Coinbase de bestaande klanten van Skew zal blijven bedienen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN