Ethereum koers

TradePremium: Wat kunnen we van Ethereum verwachten?

Allereerst willen we TradePremium.be bedanken voor deze Ethereum (ETH) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

De volledige cryptomarkt zag er de afgelopen periode wat twijfelachtig uit. We begonnen onze nieuwe week zeer stevig, maar is de dip al volledig gedaan? Wat betekent dit echter voor de Ethereum koers? Laten we het in de charts bekijken!

Weekgrafiek Ethereum koers

Ethereum koers weekgrafiek
Bron: TradingView

De Ethereum koers staat nog steeds mooi hoog boven al onze gebroken resistance niveau’s van afgelopen weken, maar blijft wel wat tegen onze nieuwe resistance hangen. We keken de laatste weken als nieuwe resistance naar de regionen $2500 tot $2600. En wat blijkt, ons nieuw voorlopig level zit op de top van $2548,29. “Voorlopig” is daarbij een belangrijk woord, we zoeken nog bevestiging. Er werd al wel wat boven getrade maar we breken nog niet. Kunnen we er wel bovenuit blijven kijken we naar de volgende resistance rond $2800 tot $2900.

Onze supports blijven onveranderd. Het eerste level op ons pad naar beneden is nog steeds $2042. Ook de levels daaronder blijven nog steeds allemaal dezelfde en allemaal geldig. Na de voorgenoemde $2042 komt de range $1800 tot $1940 en de daaronderliggende $1800 tot $1678, met nog steeds ideaal gezien geen candle closes onder $1678. De eerste stevige impuls van volume op Ethereum kwam met een bullish candle maar wel met een stevige wick. We komen steeds dichter bij een definitief moment waarbij we een stevige expansie qua volume mogen gaan zien.

Daggrafiek Ethereum koers

Ethereum koers daggrafiek
Bron: TradingView

Op de daily chart zitten we stevig verwikkeld in onze resistance range, daar vermeldde we $2543 tot $2432. We kregen vannacht een eerste candle close stevig binnen in deze range, een goed eerste teken, echter betekent dit zeker nog niet dat de resistance al gebroken is. Op daily neem ik er enkele nieuwe levels bij die kunnen gaan fungeren als support.

We beginnen met een kleine tussenstap op $2358. Dit kunnen we als eventuele tussenstop gaan nemen naar duidelijke supports. De andere support range die ik erbij neem ligt van $2166 tot $2145. En de daaronder liggende wijzigen niet, $2042 tot $1938 blijft nog steeds gelden. En mocht deze ook nog breken, dan kijken we ook nog steeds naar de zone van $1719 tot $1677.

Conclusie

Door twijfelachtige signalen houd ik mijn mening nog steeds op een eventuele iets meer zijwaartse beweging zoals we afgelopen weken al zagen. Deze week lijkt opnieuw stevig bullish ingezet te worden maar het is nog net iets te vroeg op de week om dit met zekerheid te gaan zeggen.

Volg ook zeker mijn wekelijkse Bitcoin update op woensdag voor Tradepremium.be om ook hierover op de hoogte van te blijven!

TradePremium.be is een community van cryptocurrency liefhebbers, blockchain technology supporters en investeerders die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, een betrouwbare bron aan informatie en kennis bieden aan onze leden. Volg ons op Telegram door hier te klikken of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN