Ethereum

Ethereum koers kan op korte termijn naar een nieuw hoogtepunt stijgen

De Ethereum (ETH) koers lijkt weer hersteld te zijn na de daling van meer dan 19% op 18 april. ETH is sinds de daling van 18 april inmiddels met meer dan 15% gestegen en lijkt zich klaar te maken om zijn all time high te gaan testen.

Analisten zijn in ieder geval erg optimistisch over de Ethereum koers. Zo deelde de populaire crypto YouTuber en analist Coin Bureau onlangs waarom hij denkt dat de Ethereum koers voor augustus richting $4.000 zal stijgen. Op het moment van schrijven beweegt de Ethereum koers rond $2.500

Gemakkelijk en snel Ethereum kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1000 geen handelskosten!

Ethereum koers op de BTC handelspaar ziet er goed uit

Volgens verschillende handelaren zou de uitbraak van het ETH / BTC-paar kunnen leiden tot een bredere parabolische rally en dan met name voor altcoins. Een crypto-analist, meer meer dan 85.000 volgers op Twitter, sprak zijn optimisme over de uitbraak van ETH tegen BTC en zei:

“$ETH / BTC gaat het concept van parabolisch herdefiniëren.”

Dat ETH er sterk uitziet werd ook bevestigd door cryptocurrency handelaar NekoZ. Hij gaf aan dat de sterke momentum van Ethereum waarschijnlijk zal overslaan naar altcoins. Nekoz plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Ik ben dol op de reactie die we tot nu toe hebben gehad. Ethereum moet de week goed doorgaan en een momentum opbouwen rond altcoins.”

Ethereum koers
ProBit

De bekende cryptocurrency analist CryptoMichaël, gaf in een eerdere tweet toen hij de ETH/BTC grafiek erbij pakte, ook al aan dat hij verwacht dat de Ethereum koers flink zal stijgen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Hoe zit het met #altcoins? Niks is veranderd. Degenen die echter het snelst vallen, zijn degenen die verticaal zijn gegaan. Andere munten zoals Ethereum, hebben gewoon een normale dag. Ze zullen de komende maanden zwaar doorstijgen.”

Ethereum koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN