Ethereum koers analyse

Deze vier oracle-munten kunnen binnenkort flink gaan stijgen, aldus analist

De inmiddels bekende cryptocurrency-analist – die actief is op YouTube en Twitter, met 300.000 abonnees en 142.000 volgers respectievelijk – Elliot Wainman heeft in een recente video aangegeven dat hij denkt dat Chainlink (LINK) en andere, kleinere, gedecentraliseerde oracles klaar zijn om flink in waarde te stijgen.

Hij gaf aan dat de koers van Chainlink er goed uit ziet op de BTC-grafiek. Hij ging verder met aangeven dat er een “full send” komt naar alle low-cap oracle-projecten:

“Als je naar de BTC/LINK-grafiek kijkt … kun je zien dat [LINK] zich hier aan het klaarmaken is en dat het echt van de dieptepunten is teruggekaatst, zich opnieuw heeft verzameld en zich klaarmaakt voor een nieuwe bullish beweging omhoog naar zijn eerdere hoogtepunten. En als het dit doet, wordt dit een enorme groei van de LINK-waarde. En wanneer dat gebeurt, telkens wanneer LINK dramatisch stijgt, maakt het de weg vrij voor een explosie van de oracle-munten. Het toeval wil dat LINK in het algemeen een speerpunt is voor DeFi.”

ProBit

In zijn nieuwe video wees Wainman ook op een low-cap oracle-munt, Tellor (TRB), die in de afgelopen drie maanden al met bijna 180% gestegen is. Dit is echter niet de enige low-cap munt die Wainman in de gaten houdt. Hij zei het volgende:

“Ik geloof echt dat als Chainlink (LINK) op en neer gaat, dit zal leiden tot een enorme deining. En sommige van deze oracle-munten, vooral sommige van deze lage-cap-munten, zullen het ongelooflijk goed doen … Ik kijk naar Oraichain en OptionRoom als twee van de opties met een lagere cap hier die grote winsten zouden kunnen opleveren, hoewel ik eerlijk gezegd geloof dat alle oracles erg bullish zullen zijn zodra LINK gaat stijgen.”

Oraichain Token (ORAI), de 676ste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie, handelt op het moment van schrijven voor $31,30 en is volgens CoinGecko de afgelopen twee weken met 28% gedaald. OptionRoom, de 746ste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie, handelt op het moment van schrijven tegen $1,83 en is de afgelopen 14 dagen 4% gestegen.

Wainman merkt op dat Chainlink, net als Bitcoin voor de bredere cryptomarkt, een leider is van de oracle-markt. Hij gelooft dus dat Chainlink het startsein kan geven voor de kleinere oracle-munten.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN