Bitcoin computerspel

WeWork voegt Bitcoin toe aan zijn balans

Het Amerikaanse vastgoedbedrijf WeWork, een aanbieder van flexibele gedeelde werkruimten, heeft aangekondigd dat het cryptocurrencies gaat accepteren. WeWork zal in samenwerking met Coinbase en BitPay Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USD Coin, Pax en nog verschillende andere cryptocurrencies als lidmaatschapsbetalingen voor zijn flexibele gedeelde werkruimten accepteren.

Sandeep Mathrani, CEO van WeWork, zei het volgende over de nieuwe ontwikkeling:

“Het is voor ons alleen maar logisch om de optionaliteit die we bieden uit te breiden door cryptocurrency toe te voegen als een geaccepteerde vorm van betaling voor onze leden.”

Dit standpunt werd bevestigd door Marcelo Claure, voorzitter van WeWork en CEO van Softbank Group International. Hij zei het volgende:

“Als we nadenken over de werkplek van de toekomst en het bedrijfsleven, moeten we cryptocurrency als een centraal onderdeel van dat gesprek beschouwen. Cryptocurrency helpt bij het opbouwen van een sterkere wereldeconomie en de aankondiging van WeWork toont de toewijding van het bedrijf aan niet alleen aan innovatie, maar ook aan het zijn een wereldwijd gerichte onderneming.”

ProBit

Instellingen accepteren Bitcoin

Coinbase dat vorige week zijn beursdebuut maakte op NASDAQ zal het eerste bedrijf worden dat WeWork in cryptocurrency betaalt. WeWork accepteert niet alleen cryptobetalingen, maar zal ook Bitcoin op zijn balans houden in plaats van deze onmiddellijk om te zetten in fiatgeld. WeWork sluit zich hierbij aan bij bedrijven zoals Tesla en TIME om Bitcoin betalingen te accepteren. Bovendien hebben meerdere andere bedrijven, waaronder MicroStrategy en Jack Dorsey’s Square ook Bitcoin aan hun balans toegevoegd.

De institutionele interesse in Bitcoin suggereert dat de meesten van hen bang zijn om de boot te missen. Bitcoin heeft dit jaar al een flinke rally neergezet en met de verhoogde acceptatie van grote instituties ziet het ernaar dat de Bitcoin koers op lange termijn verder zal stijgen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN