TIME Magazine gaat Bitcoin en 16 andere cryptocurrencies accepteren

Het bekende Amerikaanse tijdschrift TIME Magazine heeft aangekondigd dat het Bitcoin (BTC) en 16 andere cryptocurrency-betalingsopties aan zijn platform heeft toegevoegd om te betalen voor zijn abonnement. Het bedrijf doet dit in samenwerking met Crypto.com.

De crypto-betalingsopties zouden in eerste instantie beschikbaar zijn voor Canadese en Amerikaanse burgers, terwijl de wereldwijde uitrol later dit jaar wordt verwacht. TIME President Keith Grossman zei het volgende:

“Terwijl TIME blijft innoveren en nieuwe manieren vindt om voort te bouwen op onze bestaande community van 2,3 miljoen abonnees, zijn we er trots op deze nieuwe betalingsoptie aan te bieden via ons partnerschap met Crypto.com.”

ProBit

De TIME-groep heeft recentelijk ook geïnvesteerd in het crypto-analysebedrijf Chainalysis. Daarnaast heeft het bekendgemaakt dat het samenwerkt met de crypto-vermogensbeheerder Grayscale Investments om een ​​videoserie over de crypto-ruimte te produceren. Michael Sonnesheim, CEO van Grayscale, tweette het volgende over de samenwerking:

“Enorm opgewonden om aan te kondigen dat Grayscale samenwerkt met TIME aan een nieuwe videoserie die deze zomer de crypto-ruimte uitlegt.

Even belangrijk, KeithGrossman & TIME heeft ermee ingestemd om in Bitcoin te worden betaald – en zal de BTC op hun balans houden. Een primeur voor onze mediapartnerschappen!”

In maart verkocht het mediabedrijf tevens drie van zijn covers als non-fungible tokens (NFT’s), waarvan er één in het bijzonder 135 ETH, bijna $250.000, opleverde. Het is dus wel duidelijk dat het tijdschrift een voorstander is van Bitcoin en cryptocurrencies in het algemeen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!