Langverwachte airdrop van Flare Networks zal binnenkort eindelijk gedistribueerd worden

De langverwachte airdrop van Flare Networks zal eindelijk gedistribueerd worden naar XRP-houders die deel hebben genomen op 12 december 2020. Flare Networks heeft namelijk aangekondigd dat het waarschijnlijk eind juni zal beginnen met het distribueren van zijn eigen FLR-tokens aan XRP-houders.

“De FLR-distributie zal starten wanneer het Flare Network live gaat. Het team werkt eraan om dit zo snel mogelijk VEILIG te laten gebeuren. Het is afhankelijk van het voltooien van de beveiligingstests. Dit verwachten we eind juni +/- 2-4 weken.”

ProBit

Vorig jaar werkte het bedrijf samen met Ripple om XRP-houders te belonen met een airdrop. In totaal zouden er ongeveer 45 miljard FLR-tokens verzonden moeten worden naar XRP-houders. Tevens zal het bedrijf in de toekomst ook zijn eigen token aan LTC-houders uitzenden.

Flare is een nieuw blockchain-netwerk dat activa zoals XRP, Litecoin (LTC), Stellar (XLM) en mogelijk Bitcoin (BTC) wil helpen om smart contract-functionaliteit mogelijk te maken en het uiteindelijk toegang te verlenen tot de markt van gedecentraliseerde finance (DeFi).

Eerder dit jaar gaf Flare’s mede-oprichter Hugo Philion commentaar op de plannen van het bedrijf om zijn ecosysteem uit te bouwen met een sterke toewijding aan het handhaven van een gedecentraliseerd en geautomatiseerd raamwerk dat ervoor zorgt dat er geen centrale autoriteit is die het netwerk beheert.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!