Ethereum

Ethereum koers bereikt nieuw hoogtepunt, kan het hoger?

De Ethereum (ETH) koers heeft vandaag een nieuw hoogtepunt bereikt van $2.487 en met de laatste Berlin upgrade kan de koers nog veel hoger stijgen. De Berlin upgrade is bedoeld om de dure transactiekosten op het Ethereum netwerk te verminderen.

Vanaf begin april is de Ethereum koers al met meer dan 20% gestegen en als het aan de prominente cryptohandelaar Michaël van de Poppe ligt zal die stijging nog wel een tijdje doorgaan. Michaël van de Poppe denkt dat ETH de nummer één positie van Bitcoin zal overnemen. Hij zei:

“Ethereum zal Bitcoin tijdens deze cyclus hoogstwaarschijnlijk omdraaien. Het zal erg hard stijgen.”

Ethereum koers heeft zijn top nog niet bereikt

Verder deelde Michaël van de Poppe in een recente YouTube-video zijn visie op de ETH koers en zei dat ETH klaar is voor $5.000.

Ook Carl Martin, bekend als @TheMoonCarl, vertelde vandaag aan zijn 234.000 volgers dat hij enorm bullish is op ETH en denkt dat de Ethereum koers volgende week richting $3.000 zal stijgen. Hij zei:

“Ethereum richting $3.000 tot maandag!”

ProBit

De Ethereum koers is iets gedaald na het bereiken van het nieuwe hoogtepunt en beweegt op het moment van schrijven rond $2.453. Het ziet er naar uit dat investeerders steeds meer hun ETH aan het HODL’en zijn, aangezien grafieken aantonen dat het aanbod van ETH op beurzen blijft dalen. Dit suggereert dat investeerders vertrouwen hebben in ETH en verwachten dat de Ethereum koers nog verder zal stijgen.

Crypto-analist @crypto_birb, met meer dan 200.000 volgers op Twitter, suggereerde ook dat een nieuwe stijging richting $3.000 op komst is. Hij zei:

“ETH 3k deze week?”

Ethereum koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN