XRP koers

XRP koers bereikt nieuw hoogtepunt, maar top is nog niet bereikt

De Ripple (XRP) koers is met een indrukwekkende rally bezig en bereikte vandaag een nieuw hoogtepunt van $1,96.

De XRP koers heeft verder geen rekening gehouden met de juridische problemen waarmee Ripple momenteel wordt geconfronteerd in de Verenigde Staten. In 2021 is XRP al meer dan 600 procent gestegen en alleen al in april steeg de koers met meer dan 190%.

XRP bulls blijven desalniettemin enthousiast en de recente XRP koersstijging komt deels dankzij een reeks juridische overwinningen voor Ripple in de lopende SEC-rechtszaak.

Eerder werd een overeenkomst met de SEC bereikt, namelijk dat Ripple zijn privémails buiten het publieke oog mag verbergen en deze gedeeltelijk mag redigeren. Daarnaast won Ripple ook een motie om Bitcoin- en Ethereum-documenten in te zien van de SEC.

Onderzoeker Leonidas Hadjiloizou heeft onlangs ook de positie van internationale instellingen m.b.t. XRP aangetoond. De Bank of International Settlements zei in een rapport dat XRP absoluut geen beveiliging is. Hadjiloizou plaatste de onderstaande afbeelding en zei:

“XRP is absoluut GEEN beveiligingstoken volgens dit voorbeeldcriterium van de Bank of International Settlements.”

ProBit

De top is nog niet bereikt voor de XRP koers

Cryptocurrency handelaar Kaleo, met meer dan 150.000 volgers op Twitter, zei onlangs dat een XRP koersstijging richting $2,50 mogelijk is. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“XRP: Stel je voor dat je denkt dat de top binnen is.”

De zaken lijken momenteel in het voordeel van Ripple en het komt steeds dichter bij het verslaan van de SEC, echter kan de juridische strijd nog wel even duren. Verder gaan de geruchten rond dat XRP mogelijk opnieuw aangeboden zal worden op meerdere beurzen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN