PrimeXBT

Top 5 redenen om Covesting Copy Trading een kans te geven in 2021

Vorig jaar was een van de belangrijkste aankondigingen dat, na jaren van ontwikkeling, de Covesting copy trading module was gelanceerd op het bekroonde PrimeXBT-handelsplatform. Copy trading is simpelweg het kopiëren van handelaren, dus je kopieert letterlijk iedere beweging die zij maken. Hiervoor hoef je dus geen enkele kennis van beleggen te hebben.

De innovatieve copy trading module komt overeen met strategiemanagers die regelmatig succes en veel volgers hebben. Deze statistieken worden via een wereldwijd rangschikkingssysteem op basis van totale winsten en risicomaatstaven bijgehouden. Het resultaat is een peer-to-peer handelsgemeenschap die zich als een lopend vuurtje verspreidt en waaruit elke week nieuwe miljonairs ontstaan.

Iets meer dan een jaar later bekijken we waarom het constant evoluerende platform nu nog meer redenen heeft om het eens uit te proberen!

Een nieuw soort concurrentie tussen strategiemanagers

De meest voor de hand liggende reden is meteen dat de strijd tussen strategiemanagers nog nooit zo hevig is geweest. Een jaar later heeft dit geresulteerd in mond-tot-mondreclame en verschillende PnL-schermafbeeldingen die online zijn gedeeld, waardoor verschillende van de beste handelaren wereldwijd bij elkaar zijn gebracht.

De winsten die zijn gemaakt bedragen maar liefst 4.000% in één maand. Strategiemanagers hebben alleen al miljoenen aan succesvergoedingen verdiend, terwijl ze ook hun volgers rijker maakten. De lijst met te volgen strategieën is uitgebreider dan ooit en groeit met de dag.

PrimeXBT

Toevoeging van ETH en Stablecoins

Follow-ups raken snel vol door opgelegde limieten om risico’s te beschermen en diversificatie te bevorderen, maar gelukkig is er nu ook meer dan één manier om risico en kapitaal te spreiden voor betere algehele prestaties.

PrimeXBT heeft onlangs een nieuwe V2.0-upgrade onthuld. Omdat Covesting copy trading momenteel exclusief beschikbaar is bij PrimeXBT, kunnen gebruikers van de module ook alle tools en activa van het platform gebruiken.

Dit betekent dat handelaren niet alleen CFD’s kunnen verhandelen op forex, crypto, grondstoffen en aandelenindexen, maar dat ze nu ook hun volgers kunnen diversifiëren over verschillende basisrekeningvaluta’s, die dankzij de PrimeXBT V2.0-upgrade nu ook ETH, USDC en USDT omvat.

Meer strategiemanagers met hogere rangschikkingen

Een jaar geleden hadden slechts een paar handelaren een ‘aantal sterren’ voor het laten zien van hun inspanningen, maar vandaag bereiken meer strategiemanagers vier en vijf sterren. Dit toont aan dat het platform nu vol zit met serieuze handelaren die de markten kennen en hoe ze risico’s moeten beheren.

Hoe meer sterren elke handelaar heeft, hoe bekwamer ze zijn in het beheren van de margetoewijzing, een hogere winst / verlies-verhouding hebben en nog veel meer. Volgers die vasthouden aan vier- of vijfsterrenstrategieën hebben een grotere kans op succes. Maar zoals bij elke vorm van beleggen of handelen, zijn er nog steeds risico’s.

PrimeXBT

COV-token

Ook iets wat nieuw is voor Covesting copy trading en dat in het afgelopen jaar werd geïntroduceerd, is de lancering van volledige COV-token-integratie. Het COV-token kan worden gebruikt om extra accountvoordelen te ontgrendelen, zoals geen instapkosten, een beter winstaandeel op succesvergoedingen of een aanzienlijke korting op handelsvergoedingen voor strategiemanagers.

COV-tokens worden regelmatig “geburned”, waardoor een percentage van de supply wordt vernietigd. De prijs per token schoot onlangs boven de $1 en is klaar voor meer opwaartse kracht, vanwege de grote vraag naar het platform.

Bitcoin Bull Run

COV-token stijgt ook vanwege de aanhoudende bull-run van de cryptomarkt. De digitale valutamarkt is tegenwoordig het nummer één gespreksonderwerp geworden en verslaat aandelen, metalen, forex en al het andere in de wereld in ROI.

Dat betekent ook dat de handelaren op Covesting en PrimeXBT het beste gepositioneerd zijn om succesvolle winsten te genereren. Ze bevinden zich op het juiste platform, gebruiken de juiste tools en zijn gericht op de populaire trending-markt van dit moment. Strategiemanagers zijn gretig en zien dit als een eenmalige kans in hun leven, en volgers hoeven het niet langer te missen, terwijl meer bekwame professionals al het geld verdienen.

Kort samengevat

Covesting copy trading brengt elk type handelaar samen in één snelgroeiende gemeenschap van gedeeld succes. Het platform heeft al verschillende nieuwe ontwikkelingen doorgevoerd sinds de lancering en zelfs meer om 2021 van start te laten gaan. Met een nieuwe crypto-bullmarkt, stijgen de handelsvolumes van het platform enorm, en dat betekent dat er binnenkort meer updates en functies zullen komen.

Bekijk wat Covesting copy trading te bieden heeft in 2021 en al het andere dat is toegevoegd sinds de enorme lancering iets meer dan een jaar geleden.

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in dit gesponsord artikel.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN