XRP koers

Deze bekende analist gelooft dat Ripple de rechtszaak gaat winnen

In een recent geplaatste video vertelde de bekende analist Ben Armstrong zijn 780.000 YouTube-abonnees dat hij gelooft dat XRP een baken wordt dat detailhandelaren kunnen gebruiken om zich tegen het bestaande monetaire systeem te scharen. Hij zei het volgende:

“Als we terugkijken op wat er is gebeurd met Wall Street Bets en Dogecoin (DOGE), dan was het een financieel protest. Wat we nu met XRP in de realiteit zien, is een protest van de SEC (U.S. Securities and Exchange Commission), en het is een protest van de status quo.”

In december vorig jaar heeft de SEC officieel een rechtszaak aangespannen tegen het bedrijf achter XRP, Ripple Labs, waarin wordt beweerd dat XRP een niet-geregistreerde effect is. De juridische strijd van Ripple met de SEC is de afgelopen weken geïntensiveerd, maar Armstrong gaf aan dat het betalingsbedrijf de overhand begint te krijgen.

ProBit

“Ik denk dat ik een weg naar de overwinning begin te zien voor Ripple. Nu heeft het juridische team van Ripple toegang gekregen om enkele interne memo’s te zien van wat de SEC al jaren over XRP zegt. Ik denk dat dit echt groot nieuws is, want uiteindelijk kunnen we Ripple zien winnen … Wat we zien is dat de rechter in deze rechtszaak ​​geen enkele BS van de SEC accepteert. Ik denk dat dat enorm belangrijk is.

De SEC is naar buiten gekomen en zei: ‘Neem ons niet kwalijk. Ripple staat terecht, niet wij.’ Maar dat is niet wat we nu zien. In werkelijkheid staat de SEC hier terecht. Het is aan hen om de bewijslast aan te leveren om te bewijzen dat Ripple iets verkeerd heeft gedaan.”

Armstrong biedt ook zijn eigen kijk op XRP en zegt dat hij gelooft dat het oorspronkelijke bezit van Ripple allesbehalve een effect is:

“XRP is een token. [Het] is eigendom. Cryptocurrency is eigendom. Het is geen weergave van een aandeel. Je bezit het letterlijk.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN