Cardano koers

Cardano is hard bezig om uit te breiden, aldus Charles Hoskinson

Het bekende blockchain-project dat zich richt op smart contracts, Cardano (ADA), krijgt nog wel eens het commentaar dat ze te langzaam werken. Nu heeft de oprichter van het project, Charles Hoskinson, echter aangegeven dat er binnenkort zeer grote dingen aan gaan komen.

In een nieuwe video getiteld “Musings About the Roadmap” deelde Hoskinson dat IOHK Global (Input Output Hong Kong) van plan is om globaal uit te gaan breiden, met de nadruk op het uitbreiden van de activiteiten in Afrika.

“We hebben onze resources enorm uitgebreid. Van onze kant, IOHK Global, gaan we waarschijnlijk minstens $15 miljoen uitgeven aan onderzoek en ontwikkeling. We zetten dus veel nieuwe labs op, werven nieuwe wetenschappers, breiden onze bestaande wetenschappelijke kern uit, krijgen nieuwe post-doctoral researchers, meer post-docteral researchers en meer afgestudeerde studenten.

We zijn ook aan de commerciële kant bezig met het echt opschalen van onze commerciële divisie en in het bijzonder in Afrika gaan we de middelen daar zeker opschalen naar de acht cijfers, want er komt veel goed nieuws aan.”

ProBit

De opmerkingen van Hoskinson komen net na de aankondiging van IOHK dat de Alonzo-upgrade in augustus smart contracts naar het Cardano-netwerk zal brengen, wat ontwikkelaars in staat stelt om op het platform te bouwen en de populairste crypto-sectoren naar het platform te brengen, zoals gedecentraliseerde finance (DeFi), non-fungible tokens (NFT’s) en gedecentraliseerde cloudopslag.

“Als Alonzo eenmaal gelanceerd is, komt er zoveel nieuws uit het monster van de week, de smaak van de week … dat het misschien moeilijk zal zijn om ermee te concurreren aan onze kant, dus ik dacht dat het het beste zou zijn om het zo vroeg mogelijk te lanceren. De tweede helft van dit jaar is echt een grote discussie over gerichte inspanning naast gemeenschapsinspanning en hoe je die twee op de meest productieve manieren kunt combineren.”

Hij sloot af met:

“Maar wat echt gaaf is, is dat ik een regering zie vormen. Ik zie de gemeenschap echt op de juiste plek bewegen en ik zie dat de investeringen die we hebben gedaan en het ontwerpen van protocollen in de wetenschap echt beginnen te groeien.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN