Ripple koers

XRP koers kan binnenkort flink gaan stijgen, aldus Michaël van de Poppe

De bekende Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe heeft in een recente video de bekende cryptocurrency XRP bekeken. Zo gaf de analist aan dat de XRP koers eindelijk klaar is om beter te presteren dan Bitcoin, aangezien de munt – samen met Litecoin (LTC) en Ethereum (ETH) – het dieptepunt lijkt te hebben bereikt op het BTC-paar. Hij zei het volgende:

“In de afgelopen vier jaar heeft XRP waarde verloren ten opzichte van Bitcoin – het hebben van Bitcoin alleen was veel waardevoller dan XRP. Ik denk echter dat het sentiment zal veranderen, vooral gezien het feit dat Litecoin hoogstwaarschijnlijk het dieptepunt heeft bereikt. Maar ook ETH heeft zijn dieptepunt bereikt en XRP volgt gewoon het voorbeeld waardoor we wat vaart kunnen zien op die oudere munten.”

De handelaar merkte op dat XRP het 0.0000155 sats-niveau moet behouden en dit in ondersteuning moet veranderen om door te kunnen gaan op de XRP / BTC-grafiek. Als de cryptocurrency dit bereikt heeft, gelooft Michaël dat het zal stijgen richting 0,000024 sats. Als het echter de ondersteuning niet weet te behouden, dan kan 0,000011 sats een goed instappunt zijn voor degenen die in willen springen.

Degenen die XRP willen verhandelen ten opzichte van de Amerikaanse dollar, moeten wachten op een instappunt rond $0,64, voegde de analist toe.

ProBit

Bitcoin koers vertoont wat zwakte

Hij keek uiteraard ook naar de nummer één cryptocurrency, Bitcoin (BTC), waarbij hij opmerkte dat de prijsactie van Bitcoin relatief rustig is, maar wat zwakte vertoont, samen met altcoins. De analist zegt dat, aangezien munten in het rood staan, dit het moment is om wat altcoins te kopen:

“Wanneer altcoins zwakte vertonen, moet je niet bang zijn, je moet op zoek gaan naar instappunten. Als de markten rood zijn en u bevindt zich niet in een positie, dan kunt u er een verkrijgen.

Op dit moment bevindt Bitcoin zich in een compressieperiode. Het verwierp dat hoogtepunt van $60.000 nogmaals, waardoor er op dit moment enige voorzichtigheid is. De kritieke ondersteuningszone is $56.000. Als dat opnieuw wordt getest, wordt de kans groter dat BTC zakt doordat we dat niveau meerdere keren testen.”

Volgens de handelaar, als BTC voorbij dat kritieke ondersteuningsniveau van $56.000 breekt, zal het waarschijnlijk verder omlaag gaan naar $53.000.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN