Ripple

XRP koers laat een krachtig koopsignaal zien, aldus Peter Brandt

Peter Brandt, ervaren handelaar en Bitcoin-liefhebber, heeft aangegeven op Twitter dat hij optimistisch is over XRP. In een nieuwe tweet vertelde de crypto-handelaar zijn 456.000 volgers dat de XRP koers klaar staat om uit te breken op zijn Bitcoin-paar (XRP/BTC).

“Dit wordt een samengesteld draaipunt genoemd en kan een behoorlijk krachtig koopsignaal zijn. XRP/BTC.”

ProBit

Brandt’s recente analyse is het tegenovergestelde van wat hij in maart met zijn volgers deelde, toen hij XRP in wezen een “zwendel” noemde, wijzend op de slechte prestaties van de cryptocurrency sinds Ripple in aanraking kwam met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission ( SEC). Hij zei toen het volgende:

“Dus, al degenen die het XRP-rip-off-verhaal van Ripple Labs hook, line and sinker hebben ingeslikt, hoe gaat het met je stash?”

De XRP koers wist door het nieuws over de rechtszaak tegen de Amerikaanse SEC, wegens de vermeende ongeautoriseerde verkoop van een effecten in de vorm van zijn XRP-token, een lange tijd niet de lokale hoogtepunten van $0,69 te passeren. De XRP koers wist echter afgelopen weekend flink te stijgen en eindelijk boven dit punt uit te breken. De XRP koersstijging is wellicht te wijten aan diverse redenen.

Wat de Bitcoin koers betreft, is Brandt van mening dat het actief toe is aan een ongekende stijging voordat de huidige bull-cyclus ten einde loopt. Hij zei het volgende:

“Ik denk dat we ons in die middelpuntpauze bevinden waar Bitcoin in 2017 een maand of twee ronddraaide voordat we de laatste stijging zagen, en je zult opmerken dat het middelpunt in de bullmarkt van 2015 tot 2017 ongeveer de helft was of 60% van de totale beweging. Als dat waar is, wijst dat op het soort prijsniveau die $200.000 plus is, als deze grafiekinterpretatie correct is.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN