1inch Exchange

1inch Exchange rebrand naar 1inch Network

De snel opgekomen en inmiddels bekende gedecentraliseerde beurs 1inch heeft een rebranding aangekondigd en een nieuwe website gelanceerd. Het heeft aangekondigd dat het zijn naam van 1inch Exchange naar 1inch Network heeft veranderd. Het tweette het volgende:

“Vandaag onthullen we de nieuwe landingspagina http://1inch.io die een compleet overzicht geeft van waar we nu zijn en wat de essentiële onderdelen zijn van het 1inch Network.”

Van DEX tot netwerk

Volgens Sergej Kunz, die in 2019 samen met Anton Bukov 1inch oprichtte, zou de nieuwe naam de status van het project moeten weerspiegelen als een netwerk van meerdere producten die zowel op Ethereum (ETH) als op de Binance Smart Chain (BSC) draaien:

“Voor ons is het een logische zet. Ik en Anton begonnen met slechts een aggregatieprotocol op de ETH New York hackathon in 2019 en nu hebben we het hele ecosysteem van protocollen, zoals: 1inch Liquidity Protocol (voormalig bekend als Mooniswap), 1inch Aggregation Protocol, instant governance en de 1INCH governance / utility token.”

Calvin Liu, Strategy Lead bij Compound Labs, feliciteerde ook het 1inch Network met zijn indrukwekkende ontwikkeling in de afgelopen twee jaar:

“1inch heeft één van de scherpste en best presterende teams die ik ooit heb mogen ontmoeten. Tegenwoordig is 1inch al een enorm belangrijke speler in de DeFi-marktinfrastructuur; dus ik ben best opgewonden om te zien dat ze doorgaan met het ontwikkelen van baanbrekende nieuwe producten en ze verenigen in het 1inch Network. Deze verschuiving zou zeker niet alleen het project zelf vooruit moeten helpen, maar de hele DeFi-industrie!”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN