Ethereum koers analyse

De volgende altcoin maakt zich op voor een flinke stijging

De bekende cryptocurrency-analist en handelaar Smart Contracter voorspelt dat één bepaalde cryptocurrency klaar is om uit te barsten. De analist onthulde namelijk in een recente tweet dat het DeFi-protocol Ren zojuist zijn corrigerende golf heeft voltooid en nu klaar is om zijn opwaartse trend opnieuw te starten.

Ren is een open protocol waarmee cryptocurrencies tussen blockchains kunnen worden overgedragen. Het project heeft tot doel het voor gebruikers gemakkelijk te maken om gedecentraliseerde finance over te nemen en erin te investeren. Gebruikers kunnen cryptocurrencies verplaatsen, ruilen, uitlenen of lenen, zonder dat zij hiervoor een derde partij voor hoeven te vertrouwen.

Kijkende naar de grafieken gaf SmartContracter aan dat de munt er zowel op de lage als op de hoge timeframes goed uit ziet:

“Mooie flush-out / stop-run op REN. Hoge tijdframes en lage tijdframes vertellen me allemaal dat dit het dieptepunt is en dat het naar recordhoogtes wil gaan. [Ik] heb weer een flinke bag. Bullish invalidatie [staat op] $0,80.”

De analist ging verder met aangeven dat Ren er op de lagere timeframes goed uit ziet en zich klaar maakt voor een uitbraak naar boven. Hij tweette het volgende:

“Het is maar een kwestie van tijd voordat Ren gaat stijgen. Deze heropbouw op de 4 uur ziet er heel sappig uit.”

ProBit

De analist staat bekend om zijn correcte voorspellingen op basis van de Elliott Wave-theorie, wat een methode is van technische analyse die probeert toekomstige prijsactie te voorspellen door de menigtepsychologie te identificeren die zich in golven manifesteert.

Naast Ren is de handelaar ook bullish op de nummer twee cryptocurrency van dit moment, Ethereum (ETH), aangezien hij voorspelt dat de munt de komende maanden zal blijven stijgen:

“Mooie impulsieve stijging van de dieptepunten die zich vormen op ETH/BTC. Q2 en Q3 zullen echt goed zijn voor ETH imo, en het is al zo lang aan het onderpresteren dat we het verdomme verdienen.”

Eind vorige maand presteert ETH al beter dan Bitcoin (BTC), wat bijdraagt ​​aan de vermindering van de dominantie van de cryptomarkt van de koningsmunt van een hoogtepunt van 63% in maart tot minder dan 56%. Als gevolg hiervan zeggen sommige analisten, zoals Lark Davis, dat dit een duidelijke indicator is dat er een nieuwe altcoin-rally aan zit te komen:

“Als de dominantie van Bitcoin zo ver daalt, dan gaat Ethereum naar $3.000 en zullen de meeste large-cap cryptocurrencies 2-5x winst behalen en de meeste mid-cap cryptocurrencies 10-20x winst en alle small-caps zullen 50 tot 100x stijgen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN