Crypto Nieuws

CEO van Coinbase brengt NFT’s uit voor elektronische muziek

Brian Armstrong, CEO van Coinbase, heeft aangegeven dat het een verzameling van non-fungible tokens (NFT’s) voor elektronische muziek uit zal brengen, in samenwerking met DJ DAVI, ook bekend als David Khanjian. Armstrong tweette het volgende:

“Ik luisterde naar veel elektronische muziek zonder zang terwijl ik de vroege versies van Coinbase codeerde, en genoot altijd van Davids muziek. (Geen zang omdat ik me niet kon concentreren met andere woorden in mijn hoofd).”

Armstrong gaf aan dat hij met het produceren van elektronische muziek als een hobby begon, nadat de COVID-19-pandemie begon, en dat DJ DAVI hem gratis muzieklessen gaf. Ze creëerden de uit te brengen nummers samen terwijl Armstrong aan het leren was.”

ProBit

“Voor alle duidelijkheid: 99% van het talent komt van hem, maar het was toch leuk voor mij om eraan te werken,” tweette Armstrong

De drie nummers worden uitgebracht als NFT’s op Zora.co, een door Coinbase Ventures gesteund bedrijf. Volgens Armstrong gaat het thema van één van de tracks over bouwen met technologie en nooit opgeven.

Tevens werd bekendgemaakt dat alle opbrengsten van de verkoop naar DJ DAVI gaan. Meer details worden de komende dagen bekend gemaakt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN