Hotel

Betaal met Bitcoin voor een verblijf in een Luxe hotel in Nashville

Je kunt sinds deze week een kamer of evenement boeken met Bitcoin (BTC) of andere cryptocurrencies in één van de meest populaire boetiekhotels in Nashville. Dit meldde Nashville Business Journal.

Het Bobby hotel ligt in het centrum van Nashville en beschikt over 144 kamers met stadsthema. De betalingen worden mogelijk gemaakt door een samenwerking met BitPay, ‘s werelds grootste aanbieder van cryptocurrency-diensten. Gasten van het hotel kunnen sinds deze week met cryptocurrencies betalen waaronder Bitcoin, Ethereum, Dogecoin en stablecoins.

Jeff Crabiel, Area General Manager van Bobby Hotel, zei het volgende over deze nieuwe ontwikkeling:

“Aangezien Bitcoin en cryptocurrency wereldwijd meer algemeen aanvaarde betaalmethoden worden, was het belangrijk om een ​​manier te vinden om onze gasten de toegang en het gemak te bieden van het gebruik van deze valuta tijdens een bezoek aan Bobby.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“We zijn verheugd om binnen Nashville de leiding te nemen bij het accepteren van cryptocurrency via onze samenwerking met BitPay, terwijl we blijven zoeken naar mogelijkheden om onze gasten en de behoeften van de hedendaagse reiziger beter van dienst te zijn.”

ProBit

Andere branches omarmen Bitcoin

In andere branches zoals de reisindustrie zien we al dat bedrijven bezig zijn met het omarmen van cryptocurrency, met boekingsplatforms zoals Travala, die betalingen accepteren in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Travala is in de voorgaande jaren ook samenwerkingen aangegaan met bekende reissites zoals Booking.com en Expedia.

Buiten de reisbranche zijn inmiddels ook organisaties zoals Tesla en Dallas Mavericks van de NBA begonnen met het accepteren van cryptocurrency. Daarnaast heeft de CEO van Sacramento Kings, Vivek Ranadivé, gezegd dat zijn organisatie (inclusief de spelers)  hun salaris uit kunnen laten betalen in Bitcoin.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN