Ripple nieuws

Ripple koers stijgt aanzienlijk, maar hoe komt dit?

Ripple (XRP) investeerders hebben de afgelopen dagen een gigantische stijging gezien van de Ripple koers. XRP is in de afgelopen drie dagen met meer dan 50% gestegen en ook vandaag bleef de koers doorstijgen. Gegevens van Binance laten zien dat de Ripple koers op 4 april naar een dieptepunt van $0,566 zakte, voordat een golf aan kopers de prijs vandaag naar $1 dollar hebben laten stijgen.

De XRP koersstijging is wellicht te wijten aan de blogpost van Ripple met de titel: ‘Creëren van een meer financieel inclusieve en duurzame toekomst’. Vervolgens ontstond er een tweede golf aan aankopen op 5 april. Dit gebeurde nadat Ripple de meest recente acquisitie op Twitter bekendmaakte om zijn grensoverschrijdende betalingsmogelijkheden te verbeteren. Ripple ging naar Twitter om het nieuws bekend te maken en zei:

“We hebben aangekondigd dat we een belang van 40% hebben verworven in de grensoverschrijdende betalingsspecialist @Tranglo.”

SEC stemt ermee in om twee documenten te redigeren

Daarnaast is er een kleine juridische overwinning bij XRP investeerders die eventueel ook een grote rol speelt bij de aanzienlijke koersstijging. Ripple Labs kreeg vorige week toestemming om zijn privémails buiten het publieke oog te verbergen en deze gedeeltelijk te redigeren. Daarover is een overeenkomst met de SEC bereikt.

De eerste e-mail bevatte een gesprek tussen Ripple CEO Brad Garlinghouse en een anonieme persoon over Rippleworks, de non-profit VC-tak van het bedrijf. De tweede e-mail, die cruciaal leek voor de rechtszaak, bevatte informatie tussen anonieme partijen over de publieke perceptie van XRP en Ripple’s controle erover.

ProBit

Wat kunnen we van de Ripple koers verwachten?

Analisten van Research 24/7 gaven gisteren aan dat de kans groot is dat de Ripple koers tot $1.09 kan stijgen. Het team van Research 24/7 plaatste gisteren het volgende Twitter bericht en zei:

“Ripple maakt zich op voor een 73% #bull-rally. Een sterke afsluiting boven de neckline van $0,63 projecteert een bull-rally van 73% naar $1,09.”

Ook gaf een prominente crypto-analist twee weken terug al aan dat, als XRP de belangrijkste weerstand van $0,56 weet te doorbreken, het een 8x prijsstijging kan realiseren.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN