Ripple koers

Ripple koers stijgt boven $0,70 en bulls richten zich op $0,80

De Ripple koers is deze week aan een nieuwe uptrend boven $0,60 begonnen en steeg vandaag kortstondig boven $0,70. De verkoopdruk boven het psychologische niveau van $0,70 bleek te sterk waardoor XRP werd teruggeduwd. De Ripple koers heeft de afgelopen twee weken support gevonden op het $0,50 niveau en het leek slechts een kwestie van tijd voordat de koers een nieuwe uptrend zou maken.

Analist: Ripple koers kan boven $4 dollar stijgen

November 2020 was de laatste keer dat de XRP koers kortstondig boven de $0,70 bewoog. Sindsdien is de koers bergafwaarts gegaan en na de SEC-rechtszaak eind december daalde de XRP koers naar $0,17. Toch heeft XRP weer laten zien dat het genoeg brandstof heeft verzameld om hogerop te komen. De prominente crypto-analist @CredibleCrypto op Twitter, gaf twee weken terug al aan dat, als XRP de belangrijkste weerstand van $0,56 weet te doorbreken, het een 8x prijsstijging kan realiseren.

ProBit

Vandaag plaatste @CredibleCrypto een vervolg update van de Ripple koers en zei:

“Het rood-germarkeerd deel ( resistance) hebben we gecleared en op de daily geretest. We zijn nu weer klaar voor een verdere stijging.”

XRP back to 1 dollar soon?

We vroegen Daan van Benelux Crypto (klik hier voor zijn Telegram kanaal) om zijn visie op de Ripple Koers. Hij zei het volgende:

“De afgelopen dagen is er een mooie uptrend gaande. Op de daily zien we dat deze uptrend in combinatie met toegenomen volume is gegaan, wat een gezond teken is. De daily close van gisteren was boven de 0.6350 en daarmee een mooie confirmation van een break-out. “

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“We zien dan ook dat de Ripple koers direct heeft doorgezet tot de eerstvolgende resistance van de 0.70 USDT. Mochten we een daily close hierboven maken verwachten we verdere moves omhoog. Mochten we eronder vallen verwachten we dat Ripple de 0.635 USDT weer zal testen.”

Ripple koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN