Bitcoin

Bitcoin is hier om te blijven en NFT’s zijn ‘het volgende grote ding’, aldus Snoop Dogg

De bekende hiphopartiest en zakenman, Snoop Dogg, zei in een interview op 2 april met Vanity Fair dat hij in Bitcoin (BTC) en blockchaintechnologie gelooft. Tijdens het interview benoemde hij de kracht van de technologie en gaf aan dat Bitcoin hier is om te blijven.

Snoop Dogg werd verder tijdens het interview gevraagd of er ooit een “Snoopcoin” komt. Hij reageerde met: “Je hebt verdomd gelijk. Is dogg vergelijkbaar met doge?.”

ProBit

Snoop Dogg focust zich op NFT’s

Ook werd er gesproken over non-fungible tokens (NFT’s). Snoop Dogg werd gevraagd of NFT’s echt het volgende grote ding kan worden. Hij antwoordde: “Ja. Echt waar. Ik vind het altijd leuk om voorop te lopen en mijn team blijft voorop lopen. We volgen de beweging al een tijdje.”

Volgens Snoop Dogg krijgt hij door middel van NFT’s een ​​directe verbinding met zijn fans en community. Hij zei:

“In tegenstelling tot wanneer je een van mijn platen koopt of een nummer van mij downloadt, kan ik geen verbinding met je maken. Met NFT’s kan ik dat. Ik ben van plan om in contact te blijven met de fans die dit kunstwerk kopen.”

Tot slot werd Snoop Dogg gevraagd wat de toekomst hem zal bieden. Hij gaf aan dat er binnenkort een nieuw Snoop Dogg lied aankomt. 

“Het lied van de track die ik vrijdag drop, heet: NFT, zei Snoop Dogg!”

Elon Musk verkoopt een lied over NFT’s

Eerder in maart gebruikte de bekende CEO van Tesla en SpaceX, Elon Musk, ook al het woord NFT in een lied. Hij maakte op Twitter bekend dat hij een lied over NFT’s als een NFT verkocht. Beluister het lied hieronder:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN