Bitcoin koers

Een miljard mensen zullen Bitcoin gaan adopteren

De adoptie van Bitcoin en andere cryptocurrencies groeit met de dag. Zo kwam Visa onlangs met het nieuws dat het cryptocurrency transacties op zijn platform gaat accepteren. Bovendien meldde wij dat de verwachting is dat PayPal binnenkort consumenten gaat toestaan om te betalen met cryptocurrencies.

De bekende cryptocurrency analist Willy Woo heeft onlangs gezegd dat een miljard mensen veel eerder in aanraking zullen komen met Bitcoin dan we denken. De recentelijke ontwikkelingen en de acceptatie van Bitcoin bij grote partijen, heeft Willy Woo in een nieuw interview met Real Vision Finance doen zeggen, dat Bitcoin binnen vier jaar in een groot gedeelte van de portemonnees zal komen.

Hij zei het volgende in het interview:

“Dit ding [BTC] groeit al 11 jaar non-stop en verdubbelt elke 12 maanden. Dat brengt ons op 4%, daarna op 8%, enzovoort. We zijn momenteel op schema voor 1 miljard mensen die in de komende vier jaar blootstelling aan Bitcoin als beleggingscategorie zullen krijgen. Tegen 2025 zal 1/8 van de wereldbevolking blootstelling hebben aan deze monetaire basis. Het gaat heel, heel snel.”

Volgens Woo bevindt Bitcoin zich nog in de acceptatie fase en benadrukte de analist dat we in de komende jaren een exponentiële groei zullen zien.

ProBit

Woo vergeleek Bitcoin met de uitrol van het internet in de jaren 90 en zei:

“In termen van het internettijdperk, zoals waar we nu zijn, is het soortgelijk aan 1994 tijdens de uitrol van het internet. In de komende vier jaar gaan we ons naar 2005 teleporteren. In 2005 hadden we iedereen op Facebook. De iPhone was net om de hoek, en het internet was beschikbaar voor iedereen op de planeet De komende vier jaar zullen veel veranderingen in het financiële systeem brengen, en dat is zeker.”

Ook merkte Woo op dat grote technologiebedrijven zoals Uber of Amazon vaak beginnen met een ‘kleine’ investering van een paar miljoen dollar en vervolgens eindigen met honderden miljarden initiële openbare aanbiedingen (IPO’s). Volgens Woo is Bitcoin gewoon een andere route ingeslagen.

“Dat soort winsten zijn heel, heel routinematig bij de uitrol van nieuwe technologie. Het enige verschil op dit moment is dat Bitcoin toevallig een openbaar verhandelbare prijs had die iedereen kon zien en verkopen, iedereen in de wereld had toegang om die activa meteen te kopen. “

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN