Craig Wright Satoshi Nakamoto

XRP-houders mogen motie om in te grijpen indienen

De bekende advocaat en XRP-houder John Deaton heeft van rechter Analisa Torres toestemming gekregen om namens ruim 6.000 XRP-houders een motie om in te grijpen in te dienen in de lopende zaak tussen de SEC en Ripple Labs. In een bevel dat een paar uur geleden werd aangenomen, oordeelde rechter Torres dat het genoemde verzoek tot tussenkomst uiterlijk op 19 april moet worden ingediend, waarna de oppositie haar antwoord voor 3 mei kan indienen.

Hoewel de genoemde ontwikkeling groot nieuws is voor Deaton en veel XRP-voorstanders, is het een enorme klap voor de SEC, vooral omdat de regelgevende instantie eerder heeft gepleit tegen het toestaan ​​van dergelijke moties om in te grijpen door de rechtbank. Een paar dagen geleden stuurden zowel de eiser als de beklaagden in de bovengenoemde zaak een brief aan rechter Torres, waarbij beide partijen tegengestelde standpunten innamen over de kwestie van de voorgenomen motie vanuit Deaton.

Terwijl Ripple Labs destijds had verklaard dat “Interveniënten toestemming moesten krijgen om door te gaan met hun motie om opheldering te krijgen”, werden de kwesties ten onrechte verklaard door de gewijzigde klacht van de SEC, stelde de Amerikaanse Securities and Exchange Commission:

ProBit

“Als het Hof de movants zou toestaan ​​tussenbeide te komen, zou het logisch zijn om alle investeerders en geïnteresseerde leden van het publiek met verschillende standpunten toe te staan ​​tussenbeide te komen in de onderliggende acties.”

De SEC gaf ook aan dat een dergelijke interventie “een lawine van claims en bijna zekerheid van onnodige vertraging, complexiteit en verwarring zou veroorzaken”.

Evenzo beweerde Deaton dat de SEC “duidelijk probeert me er slecht uit te laten zien door te beweren dat mijn motivatie om in te grijpen is om winst te maken.” Volgens hem was de reactie van het bureau “de meest misleidende brief, die bij een rechtbank is ingediend,” die hij ooit heeft gelezen.

De beweringen van de SEC waren in reactie op de pre-motion brief die Deaton op 19 maart had ingediend, een brief waarin werd beweerd dat de belangen van XRP-houders “niet voldoende worden vertegenwoordigd door beide partijen”, aangezien de “houders van XRP niet objectief kunnen vertrouwen op Ripple’s inspanningen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN