Ripple

XRP koers kan binnenkort met 8x stijgen, aldus analisten

De XRP koers staat momenteel op ongeveer $0,55, wat een stijging is van ongeveer 3% in de afgelopen 24 uur. De munt staat tevens op het punt om de belangrijkste weerstand van $0,56 te doorbreken. De zevende grootste cryptocurrency slaagde er gisteren niet in om zijn positie boven $0,56 vast te houden, na $0,571 te hebben bereikt. De prominente crypto-analist Credible Crypto op Twitter suggereerde echter dat als de XRP koers erin slaagt om voorbij het sleutelweerstandsniveau te komen, het een 8x prijsstijging kan realiseren vergelijkbaar met de recente stijging van $HBAR.

Hij tweette het volgende:

“In de geciteerde tweet hieronder zei ik dat “we in verzet zijn”. Ik heb dat weerstandsniveau hier in ROOD gemarkeerd. Merk op dat we hier uiteindelijk op afgeketst zijn, maar nu zijn we teruggekeerd en vallen hem opnieuw aan. Ik heb goede hoop dat we het binnenkort zullen breken.”

XRP koers vormt een symmetrische driehoek op een 24-uur-grafiek en bevindt zich momenteel in de uitbraakfase, waar het gisteren de trend doorbrak, maar kort daarna werd afgewezen. Het beweegt momenteel weer uit de driehoek met de ogen op een nieuw jaarlijks hoogtepunt (zie grafiek hieronder).

Bron: Credible Crypto
ProBit

Andere analist verwacht ook een stijging

Als we kijken naar een andere analyse van Egils Lapins van Cryptopolitan, dan is duidelijk te zien dat hij het positieve sentiment deelt van Credible Crypto. Hij zei het volgende in zijn analyse:

“Op de 4-uur-grafiek kunnen we zien dat de prijs eerder op de dag het weerstandsniveau van $0,58 benaderde. Een kleine afwijzing werd aanvankelijk gezien toen de markt kort terugging naar het vorige ondersteunings- / weerstandsniveau van $0,54. Daarom zal Ripple de komende uren waarschijnlijk proberen om weer hoger te komen.”

Bron: Cryptopolitan

Hij ging verder met:

Stel dat de huidige kleine ondersteuning rond $0,54 kan voorkomen dat de markt verder daalt. Zouden we de vorige significante swing high van $0,60 in de komende 24 uur moeten zien doorbreken, wat een zeer bullish signaal zou zijn voor de algehele prijsstructuur.

De prijsuitbraak van XRP uit de symmetrische driehoek, na de belangrijkste weerstand van $0,56, zou een gouden run kunnen blijken te zijn voor de altcoin en het kunnen helpen het jaarlijkse hoogtepunt van $0,768 te doorbreken voordat hij zijn ATH van $3,84 ziet.”

Conclusie

Zoals duidelijk te zien is in de analyses van de bovengenoemde analisten, is de XRP koers goed op weg om een nieuw jaarlijks hoogtepunt te bereiken. Vervolgens zou de munt zelfs richting zijn all-time high kunnen stijgen van $3,84. Of dit scenario zich echter gaat uitspelen is nog maar de vraag, aangezien het belangrijk is dat de munt de positieve flow weet vast te houden. LET OP! Dit is géén financieel advies!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN