Ethereum Nieuws

TradePremium: Ethereum koers is stabiel gebleven, maar wat nu?

Allereerst willen we TradePremium.be bedanken voor deze Ethereum (ETH) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

De Ethereum koers is de afgelopen weken vrij stabiel gebleven. Geen echte grote bewegingen naar boven of beneden. Dit was ook al verwacht, maar de grote vraag is echter wat de volgende stappen zullen zijn voor de nummer twee cryptocurrency. Laten we de charts bekijken om deze vraag te beantwoorden.

LET OP: dit is géén financieel advies!

Ethereum koers weekgrafiek

Bron: TradingView

$1740 werd afgelopen weken al enkele keren aangehaald op de weekly en we slagen er voorlopig nog steeds in om erboven te gaan sluiten, support dus! Wel blijven de 2 bovenstaande resistance ranges op de chart nog steeds gelden. De afgelopen week slaagden we er niet in om in de range van $1800 tot $1940 te sluiten. En de volgende resistance zone, nog steeds de all time high van $2040, kwam niet in de buurt.

Voila, 2 resistance ranges. Met de aanvang van de week traden we ook meteen onder onze dichtsbijliggende support van $1740. Als de markt zich in een meer zijwaartse beweging zal blijven begeven lijkt er eerder een kleine terugval naar de support range $1440 tot $1125 meer waarschijnlijk dan opnieuw de bovenliggende range aan te vallen. Nog steeds is de eerdergenoemde range de belangrijkste om te gaan vasthouden en zal een belangrijke speler zijn in de zijwaartse markt.

Ethereum koers daggrafiek

Bron: TradingView

Dan kijken we verder naar de daily en daar kunnen we eventueel enkele minder positieve signalen zien verschijnen, de optie op een double top en een lower high. Die afwijziging begon op ons eerder aangehaalde resistance range van $1940 tot $2040. Op moment van schrijven kunnen we eventueel wat support beginnen op te bouwen rond $1670 tot $1550, maar het is nog vroeg om hier van uit te kunnen gaan.

Zoals jullie al merken, qua levels ook op daily opnieuw niet veel verandering. Houden we die eerste interim stop niet vast kijken we weer naar $1427 tot $1326. Wat is volgens mij het belangrijkste punt om vast te gaan houden en waar mogen we absoluut geen candle closes onder krijgen? Dat punt ligt op $1409,91.

Conclusie

We blijven in een zijwaartse beweging denken met op moment van schrijven meer potentieel naar de onderliggende support ranges dan opnieuw de high’s te gaan aanvallen.

Volgt ook zeker mijn wekelijkse Bitcoin update op Woensdag voor Tradepremium.be om ook hierover op de hoogte te blijven.

TradePremium.be is een community van cryptocurrency liefhebbers, blockchain technology supporters en investeerders die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, een betrouwbare bron aan informatie en kennis bieden aan onze leden. Volg ons op Telegram door hier te klikken of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN