Bitcoin Frank Muller

Geld maakt je gelukkig en Bitcoin is ‘echt geld’, aldus Robert Kiyosaki

Robert Kiyosaki, de auteur van het bestverkochte boek “Rich Dad, Poor Dad”, legde vandaag zijn ideeën uit over de relatie tussen geld en geluk.

Gedurende de coronapandemie heeft Kiyosaki verschillende keren zijn kritiek geuit op de Federal Reserve.

Kiyosaki vertelt zijn volgers op social media dan ook om zichzelf te beschermen tegen hoge inflatie en mogelijk hyperinflatie. Volgens Kiyosaki kun je dit het beste doen door je fiatgeld in zilver, goud en Bitcoin (BTC) te investeren.

ProBit

Al lang fan van Bitcoin

Robert Kiyosaki schreef het populaire boek “Rich Dad, Poor Dad”, en hij biedt ook persoonlijke financiële educatie aan mensen die geïnteresseerd zijn in het leren over onroerend goed, investeren, cashflow en hoe ze een bedrijf kunnen starten. De afgelopen jaren staat Kiyosaki al bekend als een voorstander van cryptocurrencies, zoals Bitcoin. Hij voorspelt al jaren dat er een economische ineenstorting aan zit te komen.

Ook vorig jaar in gesprek met de mede-oprichter van Morgan Creek Digital, Anthony Pompliano, gaf Kiyosaki aan dat onroerend goed en goud uitgefaseerd zullen worden en dat Bitcoin de toekomst is. Verder merkte hij op dat het belangrijk is, vooral voor oude mannen zoals Kiyosaki, om de cryptowereld te begrijpen, want dat is de wereld die nu in zicht komt.

Kiyosaki ging vandaag naar Twitter om nogmaals te benadrukken dat ondanks wat sommige mensen denken, geld ‘mensen gelukkig maakt’. Hij zei, dat als je dit geluk wilt vasthouden, het daarom belangrijk is om in ‘echt geld’ zoals zilver, goud en Bitcoin te investeren.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN