Spijt

Dave Portnoy heeft spijt van het verkopen van zijn BTC

In augustus vorig jaar vierde de Bitcoin-gemeenschap de komst van Dave Portnoy, de oprichter van Barstool Sports, nadat hij voor $1 miljoen aan Bitcoin had gekocht. Het was zoals gewoonlijk ‘big news’, en Crypto-Twitter overspoelde op hun gebruikelijke manier de tijdlijn met felicitatietweets, in de hoop dat meer traditionele investeerders zouden worden geïnspireerd om een ​​gokje te wagen op Bitcoin.

Maar Portnoy zou terugkomen op zijn beslissing toen de prijzen daalden, waardoor hij $25.000 verloor nadat hij besloot te verkopen. Hij zei toendertijd het volgende op Twitter:

“Ik ben momenteel in het bezit van nul Bitcoins en zal wachten en kijken. Ik verloor 25k en net als bij de aandelenmarkt kostte het me tijd om erachter te komen. Ik weet dit en zal wel of niet klaar zijn met Bitcoin.”

Nu is Portnoy echter naar Twitter gegaan om zijn teleurstelling te uiten over zijn beslissing. In een video die hij het onderschrift “Emergency Press Conference, I Fucked Up Bitcoin” gaf, uitte Portnoy zijn frustratie over zijn Bitcoin-verkoop die hem bijna $5 miljoen zou hebben opgebracht als hij het nog langer vastgehouden had. In de Twitter-video zei hij het volgende:

“Ik wil al mijn Bitcoin-mensen feliciteren. Als je het mis hebt, heb je het mis, ik heb het verdomme met papieren handen verkocht. Ik kan Bitcoin verdomme niet aan, de ups en downs, ik wou dat ik het verdomme wel had. Ik nam al mijn geld en stopte het in wat ik denk te kennen, wat ik kan beheersen. Ik heb het verpest.”

Hoewel hij nog moet onthullen of hij toch nog wat Bitcoin heeft gekocht, is het waarschijnlijk dat hij denkt dat hij de boot gemist heeft. Hierdoor hebben Bitcoin-fans snel gereageerd om Portnoy aan te moedigen door te benadrukken dat er nog genoeg rek in de prijs zit. In feite, als de Bitcoin koers dit pad voort zou zetten, zou Portnoy in de toekomst veel meer kunnen verdienen dan hij eerder had verloren.

Wat denken jullie? Moet Dave Portnoy alsnog instappen? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN