Altcoins

Deze zeven altcoins kunnen beter gaan presteren dan Bitcoin, aldus analist

De vrij bekende cryptocurrency-analist Cantering Clark heeft op zijn YouTube-kanaal BlockRoots een video geplaatst waarin hij zeven altcoins identificeerde die de komende tijd beter zullen presteren dan Bitcoin (BTC).

Het eerste project wat hij benoemde was Shroom Finance (SHROOM), wat een DeFi-ecosysteem is voor NFT-mining en -handel en momenteel op de 490ste plek staat op basis van marktkapitalisatie. De munt staat momenteel op een prijs van ongeveer $0,70 en heeft een marktkapitalisatie van $35.662.266.

De munt is de afgelopen dagen echter wel flink gestegen. Zo is te zien dat de munt in de afgelopen maand met ongeveer 435% gestegen is en de afgelopen 24 uur met ongeveer 16%.

De analist is erg optimistisch over deze munt en gaf aan dat het een enorm groeipotentieel heeft. Hij zei het volgende:

“Dit is een totaal andere benadering van hoe ik normaal gesproken mijn hele handelscarrière heb gehandeld. Ik beschouw dit als een punt. Ik heb een aanzienlijke hoeveelheid geld erin. Maar ik neem een ​​te grote gok. Ik ga het niet bekijken op korte tijdsbestekken – het slaat nergens op. Ik wed er echt zwaar op dat het minimaal meer dan een dollar waard gaat zijn.”

In de rest van de video benoemde hij wat bekendere altcoins, zoals Ethereum (ETH), Polkadot (DOT), Aave (AAVE) en Uniswap (UNI). Hij benoemde echter ook nog twee top 30 munten die de komende tijd flink zouden kunnen gaan stijgen, namelijk Avalanche (AVAX) en Solana (SOL).

Avalanche is een open-sourceplatform voor het lanceren van gedecentraliseerde applicaties (DApps), nieuwe financiële primitieven en nieuwe interoperabele blockchains. Het democratiseert financiële markten en overbrugt alle blockchain-platforms tot één interoperabel ecosysteem.

Daarnaast is Solana een snelle, veilige en censuurbestendige blockchain die de open infrastructuur biedt die nodig is voor wereldwijde acceptatie. Solana kan dan ook 50.000 transacties per seconde verwerken, wat een enorm aantal is.

Hij voorspelt dat al deze altcoins procentueel beter zullen presteren dan Bitcoin. Hij vermeldt echter ook dat het riskanter is om in deze valuta’s te investeren dan om in BTC te investeren. Het is dan ook belangrijk om goed te bedenken hoeveel risico je precies wil lopen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN