Welke altcoins

Deze altcoin is momenteel zwaar ondergewaardeerd, aldus analist

Het is altijd lastig om te bepalen welke munt je precies moet kopen. Als je het in verschillende groepen vraagt, dan zal iedereen je zijn eigen portfolio proberen ‘aan te smeren’. Het is dan ook belangrijk om zelf goed onderzoek te doen naar welke munten volgens jou veel potentieel hebben. Het is echter wel altijd handig om bepaalde influencers te volgen om hun aanbevelingen te weten te komen, zodat je ze vervolgens zelf goed kan onderzoeken. Dit is dan ook precies waar dit artikel over gaat.

In een recente video voor zijn 497.000 YouTube-abonnees zei de pseudonieme host van Coin Bureau namelijk dat een bepaalde cryptocurrency ver onder zijn reële waarde handelt in vergelijking met andere tokens in de DeFi-markt. Het gaf namelijk aan dat Ren momenteel één van de “meest onderschatte en ondergewaardeerde cryptocurrencies op de markt” is, ondanks dat het protocol zichzelf in de “perfecte positie plaatst om de interoperabiliteitslaag van de cryptocurrency-ruimte te worden.”

Ren is een cross-chain liquiditeitsprotocol waarmee in wezen niet-Ethereum-activa, zoals Bitcoin (BTC), kunnen worden gebruikt op de Ethereum-blockchain via 1:1-ondersteunde ERC-20 tokens. De host gaf het volgende aan:

“Ren is een van de weinige cryptocurrency-projecten die de interoperabiliteit frontaal aanpakt. De marktkapitalisatie van Ren’s wrapped Bitcoin-token op Ethereum (renBTC) is de afgelopen maanden gegroeid tot meer dan $1 miljard. En het Ren-protocol is uitgebreid om andere ketens te ondersteunen.”

Hij voegde eraan toe dat Ren ondersteuning blijft toevoegen voor meer blockchain-ecosystemen en zal worden genoteerd op een grote beurs. Daarnaast verwacht hij dat het platform zich zal blijven uitbreiden en partnerschappen zal aangaan met de gedecentraliseerde beurs van Serum en de gedecentraliseerde overbrugging tussen finance en de echte wereld OpenDAO.

“Ren gaat ook de Avalanche blockchain ondersteunen. Ren kondigde ook aan dat ze een samenwerking waren aangegaan met MyEtherWallet om het mogelijk te maken om renBTC te gebruiken met BTC in de mobiele MyEtherWallet-app.

In januari van dit jaar heeft Ren het officieel mogelijk gemaakt om Dogecoin op Ethereum te gebruiken als renDOGE. Ren’s integratie met openDAO maakt het ook mogelijk om aan dollar gekoppelde stablecoins te slaan met renDOGE als onderpand … Ren zal binnenkort de Solana-blockchain ondersteunen en zal ook integreren met de Serum DEX.”

Hoewel de cryptocurrency-opvoeder behoorlijk optimistisch is over Ren, benadrukte hij dat zijn grootste zorg het gebrek aan decentralisatie is. Hij onthulde dan ook dat hij ‘maar’ 2% van zijn portfolio in de token geïnvesteerd heeft.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN