Cryptocointalk

CryptoCoinTalk: Bitcoin koers op weg naar een nieuw hoogtepunt

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

De Bitcoin koers stevent opnieuw af op een nieuwe all time high. De huidige all time high staat op $58.352 en op het moment van schrijven staan we op $57.500. Dat betekent dus ook dat we de hele beweging omlaag van zo’n 27% weer volledig hebben hersteld en dat is een zeer bullish signaal.

Dat is bovendien een sterk signaal dat we waarschijnlijk nog lang geen top op de Bitcoin koers gaan zien. De kracht van de bulls is immers nog altijd volle bak aanwezig. We gaan vandaag weer een blik werpen op de Bitcoin koers. Je leest het hieronder!

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

4-uur-grafiek Bitcoin koers:

Net als bij de vorige Bitcoin koersupdate behandelen we vandaag alleen de 4-uur-grafiek. Dit is momenteel het enige interessante tijdsframe dat interessant is om te benoemen. Zowel de weekgrafiek als de daggrafiek zien er gewoon enorm bullish uit. We gaan dus iets meer in detail kijken op de 4-uur-grafiek. Daarop zien we dat de Bitcoin koers na een forse daling een kleine 2 weken in een range heeft getraded.

Tijdens deze fase zagen we dat een hoop altcoins uitstekend gepresteerd hebben. Met name de midcap coins hebben het goed gedaan. Altcoins presteren goed als de Bitcoin koers in volatiliteit afneemt. Echter zien we dat Bitcoin opnieuw klaar lijkt voor een nieuwe rally omhoog.

We bewegen momenteel in dagelijkse resistance, rond $55.775 tot $58.141. Als we daar een 4-uur candle boven weten te sluiten is de kans zeer groot dat we opnieuw een nieuwe rally gaan beginnen. Eerstvolgende serieuze target en al heel vaak aangehaald is het fibonacci extensielevel op $74.000. Daartussenin liggen nog de psychologische prijsgrenzen op $60.000 en $70.000, maar daar hechten wij persoonlijk niet al teveel waarde aan.

Mochten we nu niet de resistance weten te breken en we gaan een pullback zien is het eerstvolgende interessante gebied voor een long positie de vorige range high op $51.427. Dat gebied is nog ongetest, dus biedt een mooie kans om een buy the dip kans te benutten.

Conclusie:

Kortom, weinig reden tot zorgen. De Bitcoin koers beweegt in resistance, maar wel rond all time high prijzen. Dit wil je absoluut NIET shorten. Het enige wat je nu wil doen is kijken naar een longpositie. Die kun je nemen op de range high op $51.427 of op de retest van $58.141 na het overtuigend breken van de vorige all time high.

Die eerste is een hele mooie. De tweede zou ik wel voorzichtig mee zijn. Rond de all time high van een coin kun je vaak veel volatiliteit verwachten, dus houd daar rekening mee!

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN