The News Provenance Project

Cryptocurrency-beurzen werden meer dan 400 miljoen keer bezocht in februari

Het is duidelijk dat Bitcoin (BTC) en cryptocurrencies de afgelopen maanden steeds populairder geworden zijn. Jullie hebben wellicht zelf ook in jullie directe omgeving gemerkt dat steeds meer mensen gesprekken met je willen starten over cryptocurrencies en soms zelfs besluiten om zelf in te stappen.

De toegenomen populariteit is ook duidelijk terug te zien in het aantal websitebezoeken die de verschillende cryptocurrency-exchanges vorige maand hebben gezien. Zo tonen de gegevens van The Block Research aan dat alle crypto-beurzen vorige maand bij elkaar meer dan 400 miljoen websitebezoeken hebben gezien.

Bron: The Block Research

SimilarWeb laat zien dat het cijfer van februari 2020 – zo’n 431,98 miljoen bezoeken – een nieuw hoogtepunt is sinds januari 2018. Net als de cijfers van januari 2021 werd het cijfer van februari gestimuleerd door verhoogde activiteit op cryptomarkten, waarbij Bitcoin koers voor de eerste keer boven $50.000 steeg.

Bron: The Block Research

Zoals in het verleden het geval was, blijft Binance het leeuwendeel van het webverkeer verzamelen, goed voor 34,61% van het volume van februari, gevolgd door Coinbase met 21,46%.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN