Ripple nieuws

XRP koers zit op een belangrijk punt, aldus analist

De XRP koers heeft het de afgelopen tijd erg lastig gehad. De munt staat op het moment van schrijven op $0,465 en heeft een belangrijke ondersteuning op $0,459 op de daggrafiek. Daarnaast heeft het een belangrijke weerstand op $0,47 en het is erg belangrijk dat de bulls het boven het 38,2 Fibonacci-retracementlevel houden.

Belangrijk punt voor XRP koers

Als de munt zijn positie boven $0,4639 op de daggrafiek niet handhaaft, is er een neerwaartse beweging op komst, waardoor de prijs mogelijk verder naar beneden daalt tot onder $0,42. Een analyse vanuit Cryptopolitan gaf het volgende aan:

“XRP/USD sloot het weekend in stijl af na een winst van meer dan 0,33% tegen eind maart. Dit was een voortzetting van de bullish trendline van zaterdag, waarbij de munt een procentuele winst van 1,79 boekte. De munt opende de dagelijkse 24-uurs handelsgrafiek op $0,46613. Om aan te tonen dat de munt in het middelpunt van een uitbraak stond.

Dit komt doordat XRP ondanks lichte winsten nog steeds in een bearish driehoek ligt. Verschillende weerstanden hebben de trendlijn van het weekend verworpen. Als gevolg hiervan geeft de 24-uur-grafiek van de XRP koers enkele voorbeelden van een hoofd-schouderpatroon aan. Desalniettemin verwachten de bulls een uitbraak boven de $0,47 en $0,48; om de prijs sterk te ondersteunen ten opzichte van Pipple’s snelle koop- en dumphandelstrategieën.”

Welke niveau’s moeten we in de gaten houden?

De analist ging verder met aanduiden welke niveau’s we goed in de gaten moeten houden:

“Ik zei dat XRP de 24-uur-grafiek begon op $0,461678 ten opzichte van de Amerikaanse dollar. De munt begon met een scherp bullish patroon, waardoor het een dagelijkse high van $0,472746 bereikte tijdens de vroege handelsuren. Prijsbewegingen op de daily chart duiden op een procentuele winst van 0,04% en een swing low van $0,457004. Andere indicatoren zijn onder meer het 23,6% Fibonacci-retracementniveau dat $0,5320 is en het 62% Fibonacci-uitbreidingsniveau van $0,3521. De daily chart geeft een pivot-niveau aan van $0,4639 en een belangrijke weerstandszone bij $0,4707.”

Het ging verder met:

“Ripple (XRP) kreeg een groenachtig candlepatroon voordat het werd afgewezen door belangrijke weerstand tegen $0,4729. Als gevolg hiervan keerde de munt terug naar $0,4570. Het goede nieuws is dat de bulls vasthouden aan hun doelstelling van $0,47. Tijdens de perstijd wordt XRP verhandeld tegen $0,46. De beren oefenen enorme verkoopdruk uit om de munt onder de 12-uur-support van $0,4590 te drukken.”

Conclusie

De analyse sloot af met de volgende conclusie:

“De munt moet de komende uren intact blijven rond het pivotniveau van $0,4639. Bulls mikken op $0,47 en de bears zouden er alles aan doen om nog een prijsdrempel te creëren in de buurt van het 38,2% Fibonacci-retracementniveau. De bulls zoeken ook steun van de bredere markt om de prijs van de munt boven de afgelopen paar prijshindernissen te houden.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN