Welke altcoins

Cryptohandelaar Tyler Swope onthult drie small cap altcoins

Crypto-influencer en analist Tyler Swope, met meer dan 201.000 YouTube-abonnees, heeft onlangs drie small cap altcoins onthuld waarvan hij verwacht dat deze aanzienlijk zullen stijgen.

In een nieuwe video gaf hij aan dat hij kijkt naar het gedecentraliseerde financieringsplatform (DeFi) Bao Finance (BAO), Deus Finance (DEUS) en Yearn (NFY).

Bao Finance steeg in 2021, volgens gegevens van CoinMarketCap, van een paar miljoen marktkapitalisatie tot meer dan $100 miljoen.

Bao Finance is een innovatieve, gedistribueerde tweede laag voor synthetische activa die bovenop Uniswap, SushiSwap en Balancer is gebouwd. Swope zegt dat de altcoin het overwegen waard is, aangezien het vooruitgang blijft boeken.

“De xDai-pools zijn ingezet, een paar kleine bugs, maar zoals we op het Twitter account van Baoman kunnen zien: ‘Blokbeloningen werden nog een dag teruggedrongen, maar de farms werken en zijn stabiel. Gebruikersstortingen kunnen nu beginnen. Ze bewegen precies zoals gepland.”

Deus Finance (DEUS) is de tweede altcoin op de lijst van Swope. DEUS Finance streeft ernaar de crypto-economie en de traditionele markten te overbruggen op een gedecentraliseerd platform.

Hierdoor hebben gebruikers de mogelijkheid om rechtstreeks op de Ethereum blockchain te handelen in aandelen en grondstoffen, met de volledige transparantie en anonimiteit van cryptocurrencies.

“Deus lanceert officieel zijn gedecentraliseerde handelsplatform in de komende 48 uur. Je kunt zonder tijdsbeperking honderden aandelen, forex en geselecteerde crypto’s op xDai verhandelen.”

De derde en laatste altcoin die Swope op zijn lijst heeft staan is DeFi-platform Non-Fungible Yearn (NFY). Swope gaf aan dat het doel van NFY is om het volledige potentieel van Non-Fungible Tokens (NFT’s) toe te passen op DeFi.

Een traditionele DeFi staking platform stelt een gebruiker in staat om een bepaalde percentage te verdienen op basis van het ingezette bedrag. Het NFY-platform creëert een ecosysteem waarbij, in plaats van van het ingezette bedrag, een NFT (Non-Fungible Token) het recht vertegenwoordigt op de ingezette fondsen en een opbrengst genereert.

Zie de volledige video van Swope hieronder:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN