Ripple cryptocurrency

XRP koers maakt zich klaar om flink te stijgen, aldus analist

De populaire cryptocurrency-analist Credible Crypto heeft voorspeld dat de XRP koers in de nabije toekomst een enorme rally zal ondergaan, na het ondergaan van een gezonde correctie die ook de Bitcoin koers zal beĆÆnvloeden.

In tweets, gepubliceerd voor zijn meer dan 127.000 volgers, wees Credible Crypto in een XRP-grafiek erop dat hij de cryptocurrency met meer dan 33% ziet dalen ten opzichte van de huidige prijs van $0,45, om ondersteuning te vinden op $0,3.

Vanuit die zone zou de prijs van de cryptocurrency een enorme rally ingaan die $0,6 zou kunnen bereiken. Als de XRP koers echter in de komende correctie onder $0,24 zakt, is de voorspelling niet langer geldig.

Bron: Twitter

Bitcoin koers zal ook dalen tot $38.000 – $40.000

Credible Crypto verwacht ook dat andere topcryptocurrencies in de nabije toekomst zullen dalen. Zoals Daily Hodl meldt, vertelde de analist zijn volgers dat de prijs van BTC zou kunnen dalen tot $38.000 tot $40.000 in een correctie die “ongelooflijk gezond” zou zijn en “ons prachtig zou voorbereiden op een bullish voortzetting”.

De analist gebruikt Elliott Wave Theory om markttrends te beoordelen. Volgens zijn woorden moeten investeerders niet bang zijn voor prijsdalingen, maar deze in plaats daarvan “omarmen”. Als BTC boven de $52.000 duwt, denkt hij dat de bodem van de correctie al bereikt is.

Het is vermeldenswaard dat Elliott Wave Theory een methode is die wordt gebruikt om prijsbewegingen op financiƫle markten te beschrijven met behulp van fractale golfpatronen. De theorie maakt gebruik van terugkerende prijspatronen op de lange termijn die verband houden met veranderingen in het beleggerssentiment en de psychologie om tot de resultaten te komen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook,Ā YouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN