Crypto.com Aston Martin

Crypto.com gaat Formule 1 team Aston Martin Cognizant sponsoren

Cryptocurrencies worden steeds meer mainstream. We zien steeds vaker verschillende crypto-platformen opduiken als sponsors van verschillende sportclubs. Dit is precies hetgeen wat het bekende cryptocurrency-handelsplatform Crypto.com wil gaan doen. Zo is duidelijk geworden dat het van plan is om het Formule 1-raceteam van Aston Martin te gaan sponsoren.

De aankondiging vanuit Crypto.com luidde als volgt:

“Aston Martin Cognizant Formula One ™ Team heeft een meerjarige deal getekend met het cryptocurrency-platform dat meer dan 10 miljoen wereldwijde klanten bedient – met ‘s werelds snelstgroeiende crypto-app, samen met de Crypto.com Visa Card, ‘s werelds meest beschikbare cryptokaart, de Crypto.com Exchange en de Crypto.com DeFi Wallet.”

Kris Marszalek, mede-oprichter en CEO van Crypto.com, zei het volgende over het nieuws:

“We zijn enorm verheugd om samen te werken met het Aston Martin Cognizant Formula One ™ Team. Er is een sterke afstemming tussen onze merken en de ambities van onze klanten. In slechts vier jaar hebben we ‘s werelds meest veilige en snelst groeiende cryptocurrency-platform gebouwd, waarmee we meer dan 10 miljoen klanten wereldwijd bedienen. We zijn er trots op samen te werken met Aston Martin bij hun terugkeer naar Grand Prix-races, vooral als het eerste cryptocurrency-platform dat een F1-team sponsort.”

Jefferson Slack, de Managing Director Commercial en Marketing van het F1-team van Aston Martin, voegde eraan toe:

“Deze samenwerking met Crypto.com plaatst het Aston Martin Cognizant Formula One ™ Team echt in de voorhoede van de hausse in cryptocurrency en blockchain-technologie. Het is een branche die snel mainstream wordt en het is enorm opwindend dat we – als innovatief Formule 1-team – een sterke relatie opbouwen met een bedrijf dat voorop loopt in deze belangrijke sector.”

Door de deal is Crypto.com het eerste cryptocurrency-bedrijf dat een Formule 1-team sponsort. Het bedrijf zal profiteren van blootstelling tijdens het evenement; in 2020 telde de Grand Prix gemiddeld 87,4 miljoen kijkers. Daarnaast zal het handelsplatform er op zijn beurt weer voor zorgen dat de fans en gebruikers hier ook weer van profiteren door “exclusieve ervaringen en kansen” te bieden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN