Bitcoin koers

Bitcoin koers zal waarschijnlijk correctie ondergaan met de komst van Goldman Sachs

De Wall Street-bankgigant Goldman Sachs kondigde op 1 maart aan dat het binnenkort Bitcoin en andere cryptocurrencies gaat aanbieden, vanwege toenemende institutionele interesse. Nu is het echter zo dat de veteraan handelaar Peter Brandt heeft gewaarschuwd dat de toetreding van Goldman Sachs niet altijd positief is voor de Bitcoin (BTC) koers.

Eind 2017, toen de Bitcoin koers zijn all time high van $20.000 bereikte, deed Goldman Sachs een soortgelijk aankondiging. Kort daarna daalde de Bitcoin koers met meer dan 50%. Terwijl Bitcoin nu wordt verhandeld tegen circa $49.000, waarschuwt Peter Brandt voor een soortgelijk geval en attendeert investeerders erop hun geld veilig te stellen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Wij oudgedienden hebben geleerd dat wanneer @GoldmanSachs een marktniche betreedt, het tijd is om uw geld te bewaken.”

Bitcoin

De verklaring van Brandt werd echter verkeerd opgevat door crypto-investeerders, omdat ze dachten dat de Bitcoin koers zijn hoogste punt heeft bereikt. Om het te verduidelijken voegde Brandt er het volgende aan toe:

“De meeste mensen gingen ervan uit dat mijn implicatie is dat $BTC zijn hoogtepunt heeft bereikt. Deze Tweet was bedoeld om erop te wijzen dat Goldman’s betrokkenheid bij alle markten betekent, dat het bedrijf een nieuwe invalshoek heeft bedacht om hun klanten uit te buiten.”

Bitcoin koers zal niet onder $44.000 dalen

De aankomende dagen zal moeten blijken of Peter Brandt daadwerkelijk gelijk heeft. Als het aan de CEO van cryptocurrency analyseplatform CryptoQuant, Ki Young Ju, ligt zal de Bitcoin koers niet onder $44.000 dalen. Hij merkte namelijk op dat whales Bitcoin accumuleren tussen het bereik van $44.000 en $48.000.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN