Laatste Blockchain Nieuws

Acht cryptocurrencies die vanaf volgende maand kunnen knallen

Aaron Arnold, de mede-oprichter van Altcoin Daily met meer dan 519.000 abonnees, heeft in een recente YouTube video aangegeven welke cryptocurrencies de potentie hebben om vanaf volgende maand te knallen.

Top acht cryptocurrencies

  1. Bondly

Het eerste project dat Arnold noemde was Bondly, een door Polkadot aangedreven platform dat DeFi en NFT’s naar de massa wil brengen. Bondly wil de kloof te overbruggen tussen gedecentraliseerde escrow-betalingen en traditionele marktplaatsen.

Volgens Arnold heeft de Amerikaanse YouTuber Logan Paul met Bondly samengewerkt om zijn eigen op Pokémon geïnspireerde non-fungible tokens (NFT’s) te maken.

2. Cardano

De volgende op de lijst van Arnold is Cardano. Dit blockchain project is opgericht door Charles Hoskinson, een wiskundige die ook de mede-oprichter is van Ethereum. Hoskinson gaf onlangs aan dat hij graag Kiss bassist Gene Simmons een NFT zou willen laten lanceren. Simmons heeft onlangs gezegd dat hij Cardano heeft gekocht. Hij zei:

Arnold vervolgde met te zeggen dat als Simmons inderdaad besluit Cardano te gebruiken om NFT’s te lanceren, dat “ongelooflijk optimistisch” zou zijn voor Cardano:

ETH-gaskosten zijn hoog. Mensen houden van Cardano. Beroemdheden maken er reclame voor. Cardano is er een om naar te kijken in maart. Het moet zijn marktstructuur nog doorbreken. Ik ben optimistisch.

3. Chainlink

Arnold noemde Chainlink als derde cryptocurrency project dat aanzienlijk kan stijgen.  Een van de dingen die Arnold optimistisch maakt over Chainlink is de recente upgrade naar Off-Chain Reporting (OCR). OCR “verlaagt de gaskosten in de keten met wel 90% en” stelt Chainlink in staat om 10x meer data in de keten te brengen.”

De andere cryptocurrencies die door de crypto-influencer werden genoemd, waren Tezos , Umbrella NetworkOrion ProtocolSuperFarm en Ethereum.

De volledige video van Aaron Arnold is hieronder te zien!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN