Bitcoin nieuws

Bitcoin whales bewaken het $44.000 niveau

De Bitcoin (BTC) koers heeft het nog altijd zwaar te verduren. Waar Bitcoin in de afgelopen week nog op weg leek om het psychologische niveau van $60.000 te doorbreken, vechten Bitcoin whales op dit moment om de prijs boven de support van $44.000 te behouden.

De Bitcoin koers lijkt zich langzamerhand te herstellen van deze klap en beweegt op het moment van schrijven rond de $50.000.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Bitcoin whales proberen de prijs boven $44.000 te behouden

De CEO van cryptocurrency analyseplatform CryptoQuant, Ki Young Ju, zei onlangs dat Coinbase Premium een ​​dieptepunt bereikte van – $1.020, voordat het tijdens de Bitcoin dip naar $486 steeg. Hij merkte ook op dat Coinbase whales Bitcoin accumuleren tussen het bereik van $44.000 en $48.000. Hij zei:

“Coinbase Premium bereikte het laagste punt ooit – $1020 en schoot vervolgens omhoog naar + $486. Onthoud wie de markt bestuurt. Coinbase whales hebben BTC verzameld in een bereik van $44-$48k. Zelfs als er meer correcties zijn, is het onwaarschijnlijk dat dit onder de 44k gaat.”

Bitcoin

De Coinbase Premium is een index die het verschil meet tussen de Bitcoin prijs op Coinbase Pro en Binance. Hoe hoger de premie, hoe hoger de koopdruk van grote investeerders. Evenzo impliceert een negatieve premie een aanzienlijke verkoopdruk op de beurs. 

Was 45k de voorlopige bottom?

We spraken met Daan van Beneluxcrypto (klik hier voor zijn Telegram kanaal) over zijn visie op de Bitcoin koers. Hij zei het volgende:

“Op de 15min chart is te zien dat we een mooie diagonale resistance (trendline) hadden gevormd en gisterenavond uit dat patroon zijn gebroken. Sindsdien hebben we een move van 7% omhoog gemaakt. Ook zien we dat we dat de fib 2.0, welk samenvalt met het $51.000 USDT gebied, hebben proberen te doorbreken. Dit is vooralsnog niet gelukt. We gaan het de aankomende uren weer proberen.”

Bitcoin

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Op de 4hr gaven we eerder aan dat het gemarkeerde deel, wat ook samenvalt met een trendline, een sterk support zal zijn. Dat gebied lijkt dus goed te reageren. Wat wij nu willen zien is een 4hr close boven de fib 2.0, gevolgd door sideways actie. We verwachten dat zolang we géén 4hr close boven de $45.000 maken, de altcoins langzaam maar zeker zullen bijtrekken.”

Bitcoin

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN