Bitcoin koers

Bitcoin koersdip biedt nieuwe kansen

De Bitcoin (BTC) koers kreeg gisteren een flinke klap en kelderde met meer dan $9.000. het was even schrikken geblazen toen we kortstondig onder het psychologische niveau van $50.000 daalden, echter konden Bitcoin bulls de prijs snel weer boven dit niveau brengen.

Verschillende analisten zien de recentelijke daling als een normale correctie en zeggen dat dit soort scherpe dalingen juist een mogelijkheid biedt om goedkoper cryptocurrencies in te slaan. Zo zeiden de analisten van DoopieCash het volgende over de recentelijke daling:

“Angst is op straat en we weten allemaal wat dat betekent. Als je de afgelopen weken aan een inkoopmoment dacht, is dit je kans”!

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Bitcoin heeft dit jaar een parabolische prijsstijging gekend en het komt weleens vaker voor dat Bitcoin een scherpe neerwaartse beweging maakt. Dit zal dan zeker ook niet de laatste zijn en als we het vergelijken met de bull run van 2017, zien we dat een dip meerdere keren terugkwam.

Zo plaatste een crypto-analist de onderstaande grafiek en zei:

“BTC-retracements en -dips tijdens de bull run van 2017 variëren van 30-40%. Verwacht hetzelfde tijdens deze bull run. Geweldige tijd om te kopen op de dieptepunten”!

Bitcoin

Welke Bitcoin niveaus kun je in de gaten houden?

De bekende Nederlandse cryptocurrency-analist CryptoMichaël, heeft onlangs aangegeven welke niveaus hij van de Bitcoin koers in de gaten houdt. Hij gaf aan dat we het niveau van $56.000 moeten heroveren willen we richting $63.000 stijgen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Ik kijk naar de volgende Bitcoin niveaus. Het lijkt erop dat we $56.000 beschouwen als een kritische weerstand om de weg naar $63.000 te doorbreken. Ook de marktstructuur zelf ging niet kapot. Correcties komen voor. Als we $52.000 verliezen, dan verwacht ik dat we naar $44.000 dalen.”

Bitcoin

De Bitcoin koers daalde vandaag nog verder, waarop CryptoMichaël het volgende zei:

“Bounce-regio nadert voor #Bitcoin. Ik denk dat we nu dichtbij zijn. Resistance zone op $48.500 en $51.000.”

Bitcoin koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN