Bitcoin

Bitcoin koersrally zal niet tegengehouden worden door regelgeving

Meltem Demirors, chief strategy officer bij CoinShares, heeft onlangs aangegeven dat de zorgen over de regelgeving rond Bitcoin (BTC) zijn rally waarschijnlijk niet zal tegenhouden. Dit merkte ze op in een interview met CNBC.

De CSO van CoinShares, een investeringsmaatschappij voor digitale activa, zei:

“De regelgevingskwesties zijn er al heel lang, we hebben ze al een hele tijd vedreven. Op dit punt is onze overtuiging: Bitcoin is niet de vraag óf, maar wanneer.”

Ze voegde er nog het volgende aan toe:

“We geloven zeker dat gisteren de beste tijd om in Bitcoin te investeren was – de op een na beste tijd om toe te wijzen is vandaag.”

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Haar opmerkingen kwamen nadat Bitcoin recentelijk een ander nieuw hoogtepunt bereikte. De koningsmunt bereikte vorige week een marktkapitalisatie van 1 biljoen en is in de tussentijd zelfs over de $1 biljoen gestegen.

Bitcoin is dit jaar aan een sterke rally begonnen en is tot op heden met meer dan 90% gestegen. Deze rally komt grotendeels door de institutionele interesse in Bitcoin, waaronder Elon Musk’s Tesla en Microstrategy.

Toch is Demiros van mening dat investeerders geen “significante delen van hun balans” aan Bitcoin zouden moeten toewijzen. Ze zei:

“Ons onderzoek heeft uitgewezen dat in een traditionele 60-40 portefeuille, een toewijzing van 4% aan Bitcoin zowel de beloning als het risico van opnames in evenwicht brengt. De portefeuille met 60% aandelen en 40% obligaties is traditioneel een populaire allocatiestrategie, die is ontworpen om stabiele inkomsten te genereren en tegelijkertijd te waken tegen volatiliteit.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN