Bitcoin koers

Dave Portnoy: “het is te laat om in de Bitcoin trein te stappen”

Dave Scott Portnoy, een Amerikaanse internetberoemdheid en oprichter van Barstool Sports, heeft gezegd dat hij wegblijft van Bitcoin (BTC), omdat de koningsmunt de verwachtingen blijft overtreffen.

In een recentelijke YouTube video zei Portnoy dat het te laat is om in de Bitcoin trein te stappen en om die reden ervan wegblijft. Portnoy zei:

“Ik geef Bitcoin niet de voldoening om erin te springen, omdat ik de laatste man aan boord ben, de armste man op het schip. ‘Hé, arme kerel, veeg het dek schoon. Ik zal je een beetje Bitcoin geven. En zie me als een rat op handen en voeten op en neer gaan voor ongeveer 1/100 miljoenste van een BTC, terwijl Winklevoss en parabolische jongens en Pomp (Anthony Pompliano) me uitlachen vanaf het verdomde bovendek.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

Ik zit gewoon op een ander schip. En ik hou van parabolische jongens. Jason Williams (@GoingParabolic op Twitter) is een van mijn favoriete jongens. Ik veeg zijn dek niet af.”

Deze uitspraak is Jason Williams niet ontgaan en hij plaatste de volgende gif op Twitter:

Portnoy schat de kans groot in dat als hij Bitcoin koopt de prijs ineens zal dalen. Hij zei:

“En God verhoede dat als ik Bitcoin koop en het crasht, dat me zal dwingen sommige mensen te haten die ik niet haat. En ik wil niet in die positie worden geplaatst.”

In augustus 2020 investeerde Portnoy 1,25 miljoen in Bitcoin en Chainlink (LINK) na een ontmoeting met de Winklevoss tweeling. Kort na zijn aankoop begon zijn investering te dalen, wat uiteindelijk in een verlies van $20.000 leidde. Rond de periode dat Portnoy BTC kocht beweeg de prijs rond $11.000.

Niet veel later na zijn verlies zei Portnoy in een podcast met Anthony Pompliano dat Bitcoin een gigantisch ponzi-scheme is.

Het is Portnoy tevens niet ontgaan dat de Bitcoin koers het psychologische niveau van $50.000 heeft overschreden. Hij uitte zijn teleurstelling in een video en zei:

“Bitcoin is het enige dat niet naar beneden gaat. BTC is verdomme $51.000. In augustus was het $11.000. Jezus Christus.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN