Bitcoin koers

Bitcoin koers lijkt de prijs van goud te volgen en kan richting $30.000 dalen

De Bitcoin (BTC) koers lijkt ook na het doorbreken van $50.000 niet op te houden en als het analisten ligt kunnen we op korte termijn zelfs richting $63.000 stijgen. Eén van de belangrijkste factoren die Bitcoin naar voren lijkt te duwen, is de enorme interesse in de koningsmunt. Dit krijgt het dit keer niet alleen van particuliere investeerders, maar ook van institutionele spelers.

In de voorgaande jaren was dit allemaal anders, aangezien bedrijven altijd tegen Bitcoin en andere vormen van crypto waren. Hierbij werd er gezegd dat BTC te volatiel is en voornamelijk gebruikt werd voor illegale doeleinden. Een enorme bullish katalysator voor de Bitcoin koers was natuurlijk het nieuws dat Tesla meer dan $1,5 miljard heeft geïnvesteerd in de koningsmunt.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Grafieken vergelijken

De bekende crypto-analist SmartContracter, plaatste onlangs een heel opmerkelijke grafiek. Hij vergeleek de Bitcoin koersgrafiek met die van goud en was in de veronderstelling dat BTC een soortgelijk patroon aan het maken is. Hij tekende de patronen die goud eerder maakte na in de Bitcoin grafiek en kwam tot de conclusie dat BTC tot meer dan $60.000 kan stijgen, voordat het eventueel richting $30.000 kan dalen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

Triggert dit je?

Bitcoin koers

Bitcoin koers zal $550.000 bereiken

De bekende crypto YouTuber Lark Davis, ook wel bekend als CryptoLark, deed een opvallende uitspraak over zijn visie op de Bitcoin koers. Volgens Davis zal BTC de marktkapitalisatie van goud binnen de komende jaren wegvagen. Hij zei:

“BTC gaat de marktkapitalisatie van goud de komende jaren verpletteren, dit betekent dat één BTC ongeveer $550.000 per munt waard zal zijn.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN