Crypto Nieuws

Chainlink gaat samenwerken met Danal Fintech en DuckDAO

Ondanks de verkoopdruk die op het moment van schrijven zichtbaar was, heeft Chainlink bewezen een van de grootste blockchain projecten te zijn in termen van marktkapitalisatie, namelijk $14,10 miljard. Gezien zijn positie in de markt en sterke fundamentals, is de algemene acceptatie ook gestegen.

Onlangs heeft Danal Fintech, een virtuele betalingsdienstaanbieder voor activa, aangekondigd Chainlink-oracles te gebruiken bij het commercialiseren van Bitcoin-betalingen in Zuid-Korea. Het zal gebruikmaken van de Paycoin-portemonnee, terwijl de oracles toegang zullen bieden tot realtime marktprijzen bij het converteren van Bitcoin naar de digitale valuta van Paycoin, PCI.

Danal is één van de grootste betalingsgateways in Zuid-Korea en lanceerde in april 2019 de op blockchain gebaseerde virtuele activabetalingsservice met Paycoin. Naarmate de Chainlink-oracles met deze service worden geïntegreerd, zullen ze beschikbaar zijn voor meer dan 60.000 handelaren in het land. De aankondiging merkte op:

“Tijdens het uitwisselingsproces zullen we Chainlink-oracles gebruiken om een ​​nauwkeurige marktprijs voor onze gebruikers te garanderen. Vanuit het perspectief van Paycoin is het gebruik van Chainlink Price Oracles buitengewoon belangrijk omdat het een hoge transparantie en precisie biedt bij het genereren van een wereldwijde marktprijs, die wordt geaggregeerd uit honderden beurzen en gewogen naar volume.”

In navolging van Danal kondigde DuckDAO, een door de gemeenschap gesteunde incubator voor digitale activa, ook een samenwerking aan met Chainlink om de ontwikkeling van DeFi-projecten te versnellen. De aankonding luidde als volgt:

“DuckDAO kondigt met trots aan dat we een samenwerking zijn aangegaan met Chainlink om de toonaangevende expertise van DuckDAO in het incuberen en lanceren van digitale activa te combineren met Chainlink, het marktleidende gedecentraliseerde Oracle-netwerk, om de ontwikkeling van blockchain-gebaseerde projecten te versnellen via de aantoonbare veilige en betrouwbare Oracle-oplossingen.”

Het ging verder met:

“Chainlink zal de incubatie- en strategische projecten van DuckDAO helpen bij het implementeren van de veelgebruikte Chainlink Price Feed-oracles, en bij het optimaal gebruik maken van deze Chainlink-oplossingen binnen DeFi-applicaties om gebruikersgelden veilig te stellen.”

Je kan dus wel stellen dat Chainlink druk bezig is om zichzelf goed te positioneren in de DeFi-markt. Hoe denken jullie echter over de toekomst van Chainlink? Laat het ons weten op de socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN