Brave Browser Tipping

Brave Browser heeft NFT’s toegevoegd in zijn Swag Store

De bekende, op privacy gerichte, Brave Browser, heeft voor op het eigen e-commerceplatform Swag Store, ondersteuning geïmplementeerd voor non-fungible tokens (NFT’s). De nieuwe functie maakt de verkoop en directe overdracht van digitale verzamelobjecten op de Ethereum-blockchain mogelijk voor klanten.

Met reguliere artiesten en beroemde muzikanten die hun werk op Ethereum symboliseren, is de populariteit van NFT’s de afgelopen zes maanden enorm gestegen, waardoor er extra aandacht is voor de NFT-markt. Op deze hype probeert Brave Browser in te spelen en hoopt het zijn gebruikersbestand te kunnen vergroten.

Brave lanceerde vorig jaar de Swag Store voor het verkopen van goederen. Deze goederen kun je kopen met BAT- en ETH-tokens of je kunt gebruik maken van traditionele betalingsopties. Dit proces wordt gerealiseerd door het gedecentraliseerde e-commerceplatform Origin Protocol. De Swag Store wordt daarnaast gehost op InterPlanetary File System (IPFS), wat een op privacy gericht gedistribueerd protocol is voor het delen van bestanden.

Volgens Brave zal de initiële NFT-verkoop bestaan uit 30 tokens. Dit zal in beperkte oplage zijn op basis van recent gewonnen inzendingen in de memecompetitie van Brave.

Bij het kopen van NFT’s in de Brave Swag Store, moeten gebruikers hun Ethereum-adres invoeren. Vervolgens kan er betaald worden met BAT of ETH door gebruik te maken van een crypto-portemonnee zoals MetaMask, die op zijn beurt weer wordt ondersteund in de Brave Browser.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN