Bitcoin witwassen

Is het doorbreken van $50.000 het begin van een nieuwe Bitcoin rally?

De Bitcoin (BTC) koers is de afgelopen maanden gestaag gestegen en heeft vandaag een nieuwe recordhoogte van $51.700 bereikt. De koers van Bitcoin begon in oktober vorig jaar te stijgen, toen PayPal bekendmaakte dat het officieel Bitcoin ging aanbieden aan zijn gebruikers. In de tussentijd werden steeds meer instituties bekend met Bitcoin en onlangs meldde wij dat Tesla $1,5 miljard in Bitcoin heeft geïnvesteerd. Nu Tesla Bitcoin bezit, is het de vraag of het Amerikaanse elektronicabedrijf Apple zal volgen?

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Het bleef niet alleen bij het nieuws van Tesla, want eerder deze maand onthulde wij dat Mastercard van plan is handelaren later dit jaar de mogelijkheid te geven, om betalingen rechtstreeks in cryptocurrencies te ontvangen. Verschillende analisten verwachtten echter dat de koersstijging zich in deze maand gaat voortzetten, op basis van harde bewijzen van de groei van Bitcoin als een institutioneel vriendelijk bezit

De belangrijkste economische adviseur bij Allianz, Mohamed A El Erian, zei dat steeds meer particuliere als institutionele beleggers Bitcoin zullen kopen, aangedreven door de vrees voor inflatie.

Bitcoin koers op weg naar $142.000

Lisa Edwards, de zus van de bekende Craig Wright (die naar eigen zeggen de persoon is achter de naam Satoshi Nakamoto), deelde onlangs een Bitcoin koersgrafiek. In deze grafiek maakte Edwards gebruik van verschillende trendlijnen en met behulp van deze trendlijnen kwam Edwards uit op een Bitcoin koersdoel van $142.000. Ze plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Welkom bij de Bitcoin supercycle.”

Bitcoin koers

Edwards maakte deze voorspelling op basis van de “Elliot Waves” theorie, één van de meest gebruikte technisch hulpmiddelen om patronen in koersbewegingen te ontdekken. Ze gaf aan dat Bitcoin in mei voor het eerst $90.000 (wave 3) zou bereiken en vervolgens in januari 2022 zal dalen tot $55.000 (wave 4).

Volgens de grafiek van Edwards zal de Bitcoin koers tegen maart 2023 het niveau van $142.000 bereiken (wave 5). Bovendien zei Edwards dat de Bitcoin koers tussen zijn rally’s door te maken zal krijgen met “tussentijdse correcties” voordat het de genoemde hoogtepunten bereikt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN