Ethereum koers

Is de Ethereum koers op weg naar $2.000?

De Ethereum (ETH) koers heeft gisteren weer een nieuw hoogtepunt bereikt van $1.874. We kunnen zeker wel zeggen dat de Ethereum koers op dreef is en het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat we het psychologische niveau van $2.000 gaan testen.

Interessant om te zien is dat de Ethereum reserves op crypto-exchanges blijven dalen. Zo waren de reserves op 1 januari 22 miljoen en is dit op het moment van schrijven circa 20.5 miljoen . De genoemde daling van de reserves is gestaag en continu geweest, ondanks een prijsstijging in de afgelopen 30 dagen.

Ethereum
Bron: CryptoQuant

Gemakkelijk en snel Ethereum kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Ethereum kampt met hoge transactiekosten

De stijgende transactiekosten lijken een reden tot bezorgdheid voor cryptogebruikers, echter hebben ze nog geen negatieve invloed gehad op de prijs of vraag van Ethereum. De Binance koers lijkt hier vooralsnog flink van te hebben geprofiteerd. Zo bereikte BNB onlangs een nieuw hoogtepunt en lijkt de stijging van de BNB koers toegeschreven te worden aan de Binance chain.

We kunnen wel stellen dat de institutionele aankoop van Ethereum op grote schaal begonnen is. Sinds de heropening van de Grayscale Ethereum Trust (ETHE) 12 dagen geleden, heeft Digital Asset Manager Grayscale 195.000 ETH munten toegevoegd ter waarde van $353 miljoen. Het netto vermogen onder beheer van de Grayscale Ethereum Trust (ETHE) is gestegen tot meer dan $5,5 miljard.

Gene Simmons onthult aankoop van $300.000 aan Ether

De Israëlisch-Amerikaans rockmuzikant, acteur en zakenman, Gene Simmons, heeft onlangs bekendgemaakt dat hij vier maanden geleden voor $300.000 aan Ethereum heeft gekocht. Simmons is bekend van de band ‘Kiss’ en vertelde dat hij de aankoop deed via de cryptocurrency exchange Gemini, die is opgericht door de Winklevoss tweelingbroers. Hij zei het volgende in op Twitter:

“Ongeveer 4 maanden geleden kocht ik $ 300k aan Ethereum #Ethereum via #Gemini en Tyler / Cameron Winklevoss.”

Ethereum

ETH futures

Ook de CME Ether Futures die op 8 februari live gingen hebben een goede respons gekregen. Zo werd er door on-chain dataprovider Skew Analytics opgemerkt dat het gemiddelde dagelijkse volume voor Ether Futures in de eerste vier sessies boven de $30 miljoen lag. Tegelijkertijd is het open interest in de CME Ether Futures voorbij de $43 miljoen gestegen. Skew plaatste het volgende op Twitter en zei:

“CME Ether-futures: gemiddeld dagelijkse volume in de eerste vier sessies $31 mln, open interest $43 mln.”

Ethereum

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN